Online trouwkaarten bestellen


Posted On mei 17 2016 by

Wij gingen laatst online trouwkaarten bestellen. En dit beviel ons uitstekend! Graag laten wij in dit blogje weten waar wij de trouwkaarten besteld hebben, hoe wij hen hebben gevonden, wat hun werkwijze was en voor welke kaartjes we gekozen hebben. Mocht jij ook ervaring hebben met trouwkaarten bestellen, dan hoor ik dat graag in een opmerking onderaan dit blogje.

Waar trouwkaarten bestellen?

Maar waar moeten wij nu trouwkaarten bestellen? Omdat wij op redelijk korte termijn gaan trouwen is er ook een beetje haast bij geboden. Maar natuurlijk wel goed kijkend naar wat wij echt graag willen, een goede prijs is en kwalitatief hoogwaardig. Toen wij zijn gaan zoeken naar een partij met trouwkaarten, vonden wij al snel De Familiedrukker. Daar lazen wij op de website dat zij voor een goedkope prijs trouwkaarten verkopen van grote merken! Kwalitatief hoogwaardig dus! Vervolgens zijn wij dan ook naar de collecties trouwkaarten gaan kijken en vonden wij hele mooie! Wij willen liever geen hele chique, maar eerder iet wat speelser. Na die gevonden hebben zaten daarin ook weer vele verschillende soorten. Na verloop van tijd hebben wij een hele mooie gevonden en die dan ook besteld. En een paar werkdagen later lagen ze bij ons al op de deurmat! Perfect! En natuurlijk met de door ons bedachte tekst. Deze hebben wij even later, toen De Familiedrukker contact met ons opnam, naar hen toe moeten sturen. Allereerst bedankte hij ons natuurlijk voor de bestelling. Vervolgens hebben wij de tekst geschreven, op basis van inspiratie van anderen. Toen dat af was hebben we het naar De Familiedrukker gestuurd.

Reacties over de trouwkaarten

Na verloop van de tijd, toen de bruiloft in zicht kwam, hebben we de trouwkaarten verzonden. En wij kregen er vele positieve reacties over! Onder andere gaven ze aan dat deze kaartjes ook echt precies bij ons pasten. En ook van een goede kwaliteit. Wij kunnen De Familiedrukker dan ook van harte aanbevelen.

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:32 am, by


Written by