Gegrond
Image default
Woningen

Goedkope binnendeuren

Wat u moet weten over het installeren van dubbele beglazing
Kunststof ramen, die nu tijdens de bouw worden gebruikt, hebben uitstekende betrouwbaarheidsindicatoren, ze worden al een groot aantal jaren gebruikt. Maar zelfs een dergelijk systeem is niet eeuwig, daarom is het noodzakelijk om eerst te overwegen in welke gevallen het nodig zal zijn om dubbele beglazing te vervangen of een reeds geïnstalleerde structuur dringend te verwijderen.

Wanneer u een raam met dubbele beglazing voor honderd procent moet vervangen
Vervangen van de ruit als de ruit is beschadigd of gebroken. Door mechanische beschadiging van binnen of van buiten kan het glas breken of barsten. In dit geval moet u een nieuwe glaseenheid bestellen en al het oude glas verwijderen.
Verschenen chips of scheuren. Als de constructie aanvankelijk niet correct is geïnstalleerd, kunnen na verloop van tijd vervormingen en verplaatsingen optreden vanwege het feit dat de vorm van het raamkozijn verandert. Als gevolg hiervan kan de glaseenheid barsten. Onthoud dat als u een dergelijke structuur verandert in een nieuwe, u moet vechten met de oorzaak van het probleem, respectievelijk het frame zelf wordt vervangen of gerepareerd.
Condensatie verschijnt in het raam. Een van de twee problemen is hier mogelijk: de glaseenheid was gebroken, deze werd niet hermetisch afgesloten of er was een defect toegestaan ​​tijdens de productie tijdens het maken van het element.
Er komt veel lawaai de kamer binnen. De belangrijkste reden hiervoor is de verslechtering van de geluidsisolatie. Om dit probleem op te lossen, moet u de glaseenheid vervangen door een dikkere of een geluiddichte film gebruiken.
Nu vervangen veel stadsbewoners vaak oude dubbele beglazing door nieuwe om een ​​energiebesparende constructie te gebruiken. Als gevolg hiervan verandert het zicht op het raam niet en wordt het werk gedaan met minimale financiële investeringen en snel genoeg.

Hoe wordt de glaseenheid in het kozijn geïnstalleerd?
Installatie van een raam met dubbele beglazing Voor het werk heeft u een rubberen hamer, verschillende soorten beitels, een glazen krik nodig. Bovendien worden gevouwen inzetstukken, flexibele messen van rubber of kunststof, schroevendraaiers en kunststof richtplaten gebruikt.

1. De eerste stap is om het oppervlak van het raamprofiel grondig te reinigen van bestaand vuil. Overblijfselen van kit, vet wordt verwijderd uit de groeven van het frame, het oppervlak wordt ontvet.
2. Gemiddeld wordt er om de 10 cm een ​​kunststof plaatje onderaan het frame geplaatst. Het is belangrijk dat deze elementen dezelfde hoogte hebben, groter zijn dan de maat van bouten, schroeven, hoeken die kunnen uitsteken.
3. De installatie van een raam met dubbele beglazing is aan de gang. Aan de boven- en zijkant van het kozijn moet ongeveer 5 mm worden gelaten om het bevestigingsprofiel te plaatsen.
4. Tijdens het werken is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de beweging van de platen niet plaatsvindt, dan worden de glaslatten vrij gemakkelijk in speciale groeven geplaatst.
5. Het raam met dubbele beglazing moet gelijkmatig over de rubberen band uitsteken, tijdens de montage is afstelling mogelijk met behulp van een kunststof spatel.
6. Bij het bevestigen van de glaseenheid worden de groeven in eerste instantie in de korte glaslatten gemonteerd. Vervolgens worden er met een rubberen hamer verschillende slagen op elk van hen gemaakt. Als u een conventionele hamer gebruikt, zorg er dan voor dat het metalen deel de glazen eenheid niet raakt – gebruik een handvat.
7. Nu kunt u de lange glaslatten plaatsen, die voorheen in de gewenste vorm werden gebogen. Ze worden in de gaten gestoken. Hiermee wordt hetzelfde werk gedaan als met korte glaslatten. Let er bij het plaatsen op dat er geen spleet of vrije afstand is tussen de glaslatten.

Goedkope binnendeuren

Prijs Aluminium Raam

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0184-offerte-nieuwe-website.html