Gegrond
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van vloercoating

In plaats van een kunststof gietvloer in uw woning te laten gieten, kunt u ook kiezen voor vloercoating. Vloercoating is een dunnere variant van een kunststof gietvloer, die in vele opzichten veel op een standaard gietvloer lijkt. Twijfelt u of u moet kiezen voor een gietvloer of voor een coating? Lees dan in dit artikel meer over de voordelen van coating en maak uw beslissing eenvoudig aan de hand van de informatie in dit artikel. Gietvloer Amsterdam helpt u er graag bij!

Vloercoating: drie belangrijke voordelen

Als u kiest voor vloercoating in uw woning, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste is vloercoating vrij eenvoudig te onderhouden, wat betekent dat u niet veel hoeft te doen om de vloer lang mooi te houden. Slechts even stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer weer mooi schoon te krijgen en vlekken kunnen eenvoudig van de coating verwijderd worden, dus u hoeft niet te rekenen op veel onderhoud.

Voordelen van vloercoating

Een ander voordeel van vloercoating, is het feit dat een coating een lange levensduur heeft. Over het algemeen gaat een coating iets minder lang mee dan een gietvloer, maar als u kiest voor vloercoating kunt u alsnog vele jaren plezier hebben van de vloer in uw woning.

Weinig kans op schade

Tot slot heeft u bij coating vrij weinig kans op schade, omdat een coating niet snel beschadigd zal raken door bijvoorbeeld krassen. Heeft u huisdieren en/of kinderen in huis rondlopen? Dan is vloercoating zeker interessant, want de kans dat uw vloer door uw huisdieren en/of kinderen beschadigd raakt is erg klein door de hoge kwaliteit van de coating.

http://www.gietvloerdordrecht.nl