Gegrond
Image default
Onderwijs

De beste versieringen

De beste versieringen

U kent het wel. U staat op een festival te dansen en ineens komen er mensen op het podium die wel uit een andere demensie lijken te komen. Deze mensen zijn met body art omgetoverd tot een buitenaards type wat nooit van deze aarde lijkt te komen. Erg leuk natuurlijk om te zien dat dit allemaal mogelijk is. Nog leuker is het om te zien dat dit niet eens zo veel geld kost. Het kost alleen veel werk. Stylisten zijn er uren mee bezig om iemand er zo uit te laten zien. Het resultaat van de body art mag dan ook niet ontbreken.

Body art is iets wat op is komen zetten in de jaren 90. Schmink bestond al langer maar werd niet op deze manier gebruikt. Dit omdat schmink toen minder kleurstof bevatte en het eindeloos smeren was om een goede body art te krijgen. Toch is het gelukt om de schmink even goed uit smeerbaar te maken maar meer expressie te laten bevatten. Die expressie zit in het type kleurstof wat me n gebruikt. De professionelere schminken werken met een schmink die een grotere dichtheid hebben maar een even groot volume. Deze schmink mag dan misschien wel iets meer kosten, maar in verhouding met de huis, tuin en keuken schmink scheelt het eigenlijk niet veel. Om met de huis, tuin en keuken schmink het zelfde resultaat te bereiken als met de professionele schmink moet je namelijk veel meer potjes kopen.

Een potje met professionele schmink kost al gauw 8 tot 12 euro in web winkels. Dit is in verhouding met leveranciers en gevestigde aanbieders vrij goedkoop. Deze rekenen namelijk vaak 15 tot 20 euro per potje.

Wanneer u de schmink professioneel wilt gaan gebruiken kan ik u dus aanraden de schmink voor body art online te bestellen bij een professionele body paint specialist met een web winkel.

Bent u stylist, of styliste? Dan is deze informatie hoogstwaarschijnlijk niet nieuw voor u. Waarschijnlijk zult u het kunnen bevestigen. U stemt er dan ook vast mee in dat de professionele body art spullen er voor zorgen dat er maar één laag hoeft te worden opgesmeerd. Het zelfde resultaat zal namelijk nooit behaald worden met de huis, tuin en keuken schmink aangezien hier meerdere lagen van opgeschminkt moeten worden. Doordat u meerdere lagen gaat opsmeren weet u vaak niet meer waar hoe veel lagen zitten. Daardoor ontstaat er vaak kleurverschil.

http://www.facepaintstuff.com/c-2256913/courses-parties/