Gegrond
Image default
Vakantie

Een vakantie op maat verzorgd door All over Tours

All over Tours is de afgelopen jaren uitgegroeid tot expert op het gebied van unieke, luxe reizen. Een geliefde bestemming is Frans-Polynesië. De eilanden Bora Bora, Tahiti en veel kleine eilandjes vallen hieronder. Tijdens een Tahiti vakantie bijvoorbeeld, wordt je getrakteerd op:

· de authentieke cultuur van Raiatea;

· de adembenemende natuur van Moorea

· de betoverende onderwaterwereld van Fakarava

Bovenal is Tahiti geschikt om eens echt tot jezelf te komen en uit te rusten. Het aangename klimaat, het helder blauwe zwemwater en de heerlijke Tahitiaanse keuken zullen daar zeker aan bijdragen.

Luxe verblijven met privacy

De resorts waar je verblijft, zijn modern en luxe. Ze zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel privacy. Nog een paar voorbeelden van dagtrips die je zou kunnen maken:

· per paard het prachtige eiland Ua Huka verkennen;

· wandelen door de bossen van Fatu Hiva

· originele souvenirs kopen op Nuku Hiva.

Een vakantie naar La Réunion

Naar La Réunion op vakantie, dat is een prettig vooruitzicht! La Réunion ligt in de Indische Oceaan, ten oosten van Madagaskar. Oorspronkelijk heette het Île Bourbon. Het All over Tours-team kent La Réunion goed en heeft er uitstekende contacten. Wat zou je denken van een bezoekje aan het gastvrije stadje Saint Denis, wandelen door Cirque de Salazie, op excursie richting lava-grotten en kraterwanden.

Mooie stranden om te genieten

Natuurlijk is het mogelijk de vakantie relaxed af te sluiten. Met een strandverlenging in Saint Gilles les Bains bijvoorbeeld. Het hoogste punt van La Réunion is -met 3069 meter- Piton De Neiges. De totale kustlijn is 207 kilometer lang. La Réunion bestaat uit 8 vierkante kilometer water en 2502 vierkante kilometer land. Je kunt het qua landoppervlakte vergelijken met onze provincie Drenthe.

Op La Réunion geldt Frans als standaardtaal, maar in de dagelijkse praktijk overheerst het Réunions Creools. Daarna volgen Frans, Hakka, Kantonees, standaard mandarijn en Tamil. La Réunion heeft de zogenoemde ultra-perifere status binnen de EU. Dit betekent dat het eiland deel is van de Europese Unie. Wil je meer weten over onze unieke reizen? Kom dan eens langs en laat je informeren.

https://www.allovertours.nl