Gegrond
Image default
Sport

De Kickbike City G4

In dit artikel ga ik je iets vertellen over de Kickbike City G4 van Hondensteps.nl. Als eerste zal ik kort uitleggen wat een Kickbike is. Daarna zal ik een aantal specificaties van de Kickbike City G4 bespreken. Vervolgens zal ik een paar voordelen opnoemen van het gebruik van een Kickbike. Tenslotte zal ik het hebben over de prijs van de fiets, dit is natuurlijk erg belangrijk als je de fiets wilt aanschaffen. 

Wat is een Kickbike?

Een Kickbike is eigenlijk een soort combinatie van een step en een fiets. De afmetingen van de wielen hebben veel overeenkomsten met een fiets. Hoewel dit verschilt per Kickbike, zijn de banden van een Kickbike meestal iets breder dan de banden van een normale fiets. De overeenkomsten met de step zie je vooral terug in het gebruik van de Kickbike. Zoals de naam al suggereert moet je de Kickbike aandrijven door een soort beweging te maken alsof je aan het steppen bent. Bij een Kickbike is er dus ook geen zadel. Je staat op de Kickbike, net als bij een step. 

De specificaties

Nu je weet wat een Kickbike is, is het natuurlijk handig om de specificaties van de Kickbike te weten om te bepalen of het een goede Kickbike is. Een voorbeeld van een Kickbike step is de Kickbike City G4. Dit is ook de Kickbike step waar ik je een aantal specificaties over zal vertellen. Het gewicht van de step is 10 kilogram, dit is lichter dan de meeste normale fietsen. De Kickbike heeft voor en achter remmen zitten. Voor het gebruik van deze Kickbike moet je minimaal acht jaar oud zijn. Daarnaast moet je tussen de 150 centimeter en de 190 centimeter zijn. De laatste eis die aan de gebruiker van de Kickbike wordt gesteld is het gewicht, de gebruiker mag niet meer wegen dan 120 kilogram.

Waarom moet je een Kickbike City G4 kopen?

Oorspronkelijk zijn Kickbike gemaakt als een soort extra uitdaging, het gebruik van een Kickbike is een goede training. Daarnaast is de Kickbike natuurlijk een goed vervoersmiddel. De Kickbike is snel en doordat het functioneert als een step is het gebruik erg efficiënt. Tenslotte heeft dit model nog extra goede specificaties ten opzichte van andere Kickbikes. De Kickbike is relatief licht en met het handige mandje dat voorop zit kun je makkelijk een aantal spullen meenemen. 

Hoe duur is de Kickbike?

Als je overweegt om deze Kickbike City G4 te kopen, is de prijs natuurlijk een erg belangrijk onderdeel. De prijs van de Kickbike is 299 euro. Dit is niet duur als je de specificaties bekijkt. Daarnaast komt de Kickbike in drie kleuren: wit, zwart en roze. Dit heeft echter geen effect op de prijs.

https://hondensteps.nl/product/kickbike-city-g4/