Gegrond
Image default
Sport

Haal het maximale uit je training met een pre workout

 

Wil jij nou het maximale uit iedere training halen? Wellicht is de Sterrenstof Pre workout dan iets voor jou. Een pre workout kan je namelijk helpen in de sportschool om toch die ene herhaling meer eruit te drukken. Mocht je niet bekend zijn met de pre workout zal ik je aanraden door te lezen. Ik zal je namelijk in deze blog meenemen wat de Sterrenstof Pre workout nou precies is.

Wat is een pre workout?

Een Pre workout is een energie booster voor iedere workout. Dit is meestal te vinden in poedervorm wat je mengt met een beetje water. Een voordeel aan de Sterrenstof Pre workout is dat het alle benodigde ingrediënten bevat die je nodig hebt om alles uit je training te kunnen halen. Soms kiezen mensen ervoor om bijvoorbeeld Cafeïne en Tyrosine (2 hoofdonderdelen van pre workout) los te nemen. Dit is een mogelijkheid maar biedt nooit hetzelfde effect als alle ingrediënten samen in een poedervorm.

Wat doet een pre workout?

Iedere pre workout kent een eigen formule. De meeste pre workouts bevatten vaak wel Cafeïne, tyrosine, taurine en andere energie en kracht leverende voedingsstoffen. Wat fijn is aan een scoop is dat het je kracht en uithoudingsvermogen verbetert. Ook zorgt het ervoor dat je trager vermoeid wordt. Ondanks dat iedere pre workout verschilt, allemaal zorgen ze voor kracht en energie tijdens je training.

Wanneer neem je een scoop?

Je neemt de Sterrenstof Pre workout zo’m 10-15 minuten voor je workout. Je mengt een dosering (dit kan je meten met het bijgevoegde maatschepje) met 250-350 ml water. Sterrenstof raad aan dit in 1 keer op te drinken voor de beste effecten. Na ongeveer een kwartier merk je je energielevel stijgen. Ook ervaren veel mensen tintelingen. Dit komt door de beta alanine in het product.

Sterrenstof

Mocht je op zoek zijn naar een Pre Workout van hoge kwaliteit is die van Sterrenstof zeker een aanrader. Zij hebben naast hun Pre workout ook vele andere supplementen die je kunnen ondersteunen tijdens het sporten. Neem dus zeker een kijkje op hun webshop. Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben kan je het team van Sterrenstof ook altijd berichten. Zij staan voor al je vragen klaar en helpen je graag verder.