Gegrond
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een boek van hoogwaardige kwaliteit goedkoop laten printen

Wil je een boek laten drukken of printen van hoogwaardige kwaliteit, maar wel voor een goedkope en mooie prijs? Je kunt bij Bookadew je boek laten maken vanaf een oplage van 25 stuks. De medewerkers hebben een passie voor boeken en zorgen er dan ook voor dat jouw boek de aandacht krijgt die het verdient. Is je boek nog niet klaar om geprint te worden? Bij dit bedrijf geven ze je graag inspiratie om het boek af te maken. Bij het printen van je boek stellen de medewerkers van deze specialist je vragen over het formaat van je boek, aantal pagina’s en nog veel meer. Op deze manier krijg je een beter beeld van de uiteindelijke kosten.

Het drukken van jouw boek is eenvoudiger dan ooit

Bij Bookadew zijn ze van mening dat het drukken van een boek niet duur hoeft te zijn om wel goede kwaliteit aan te bieden. Veel mensen denken dat het drukken van een boek erg duur is. Bij deze specialist is dit juist niet het geval. Je kunt eenvoudig achter de kosten komen van het drukken van jouw boek, hiervoor heeft Bookadew een speciale prijscalculator ontwikkeld. Wanneer je boek definitief af is, kun je deze natuurlijk meteen laten drukken. Twijfel je nog over sommige pagina’s of over hoe het boek eruit komt te zien? Dan kun je bij deze specialist een inkijkexemplaar aanvragen. Op deze manier krijg je het boek zoals die eruit zou komen te zien wanneer je deze laat drukken en merk je zelf of het eruit ziet zoals jij dat wilt. De prijs van je boek is afhankelijk van een aantal factoren zoals kleur of zwart-wit, maar ook de volgende aspecten:

  • Soort cover
  • Aantal pagina’s
  • De afwerking van het boek
  • Het papiersoort dat je wilt gebruiken

Ga ook voor deskundig advies naar de specialist

Weet je niet of je jouw boek het beste kunt laten drukken op printen? Bij de medewerkers van Bookadew kun je altijd terecht voor deskundig advies. Ze praten het liefst de hele dag over boeken en het laten printen of drukken hiervan. Je krijgt dus altijd handig advies om die laatste drempel over te gaan.