Gegrond
Image default
Boeken en Tijdschriften

Met dit boek over spasme word je geïnspireerd

Als je meer informatie wilt opdoen over het leven met een anders werkend lijf, lees dan dit boek over spasme geschreven door Joy Moonen. De schrijfster en ervaringsdeskundige heeft Stichting Empower Mij opgericht en vanuit haar stichting diverse boeken geschreven over het leven met een beperking. Via haar boeken laat zij zien dat, wanneer je geboren wordt met een beperking, dat helemaal geen beperking hoeft te zijn. Met haar boeken wil ze kinderen, ouders, broertjes en zusjes informeren en inspireren over het leven met een anders werkend lijf.

Een informatief boek over spasme door een inspirerende ervaringsdeskundige

Joy Moonen is de schrijfster van het boek over spasme. Zij werd geboren met spasme en er werd haar verteld dat ze nooit een volwaardig leven zou lijden. Echter heeft zij het tegendeel bewezen en leeft zij volledig zelfstandig. Met haar boek over spasme wil ze jou als lezer en wellicht als persoon met dezelfde beperking, inspireren. Er zijn diverse varianten van het boek verkrijgbaar. Voor kinderen is er een speciale kinderboekenreeks. In vijf korte verhaaltjes worden kinderen geïnspireerd en geïnformeerd over de beperking. Ook voor broertjes en zusjes van kinderen met een beperking kan dit een goede manier zijn om meer over spasme te leren. Wil je de informatie in een andere vorm dan via een papieren boek tot je nemen? Het boek is ook verkrijgbaar als digitaal e-boek, als luisterboek en als versie met audio én gebarentolk.

Bestel de helpboeken en laat je inspireren

Ben je geïnspireerd in het boek over spasme en het andere werk van schrijfster Joy Moonen? Zij helpt jou graag om meer te weten te komen over spasme en te inspireren over op welke manier je een volwaardig leven kan lijden met deze beperking. Bestel haar boeken in abonnementsvorm of als boxset. Zo heb jij in een keer de volledige collectie van Joy in huis. Heb je vragen voor de ervaringsdeskundige? Neem dan contact met haar op via de webshop.

https://empowermij.com/