Gegrond
Image default
Bedrijven

niet meer piekeren

Vandaag de dag eindigen 1 op de 2 huwelijken in een echtscheiding. Dit is het hoogste percentage ooit! De meeste huwelijken die eindigen in een scheiding zijn van stellen die er niet alles aan hebben gedaan om het huwelijk in stand te houden. En alles is misschien een groot woord, maar ik heb het in dit geval voornamelijk over eventuele therapie die koppels samen kunnen doen om hun relatie te verbeteren, of zelfs herstellen.

De piekerpoli helpt u graag. Zo kunt u met relatietherapie Haarlem uw huwelijk weer nieuw leven in blazen. Dankzij onze twee dames in Leiden is de Piekerpoli ontstaan en zij is ook de persoon naar wie u in Leiden toe kan om de relatie te herstellen, of op te bouwen van de grond af. Marleen is meer dan gekwalificeerd om uw relatie weer op de been te krijgen. Met haar uitgebreide beroepsverenigingen is dit waarschijnlijk de beste keuze voor u en uw relatie van Zuid-Holland

Zoekt u anders relatietherapie in Noord-Holland? Dan kunt u misschien langs de psycholoog Amesfoort. Linda Dunne is hier de vrouw die je moet aanspreken. Met haar constante gevoel van betrokkenheid, betrouwbaarheid en haar speciale stress therapie kan zij iedere relatie op de been helpen in een handomdraai. Volgens de piekerpoli is zij ook één van de meest ervaren therapeuten van de poli wat mensen een enorm gevoel van vertrouwen geeft.

Wij kunnen uw relatie met man en macht proberen te redden, maar dat moet ook van uw kant komen. Zo vragen wij bijvoorbeeld u thuis oefeningen te doen met uw partner om de relatie nog beter te onderhouden. Ook zetten wij eerlijkheid hoog in het vaandel want in een relatie is vertrouwen het belangrijkst.

Bezoek onze website en zie wat de piekerpoli voor u kan doen om uw relatie te verbeteren, of iets anders om uw mentale gezondheid te versterken/onderhouden.

https://piekerpoli.nl/