Geniet van de lekkerste kazen van deze kaashandelaar


Posted On apr 29 2020 by

Bent u een liefhebber van kaas of bent u op zoek naar een specifieke soort van deze lekkernij? Bekijk dan eens het aanbod van kaashandelaar Intercheese Holland. Deze groothandel in kaas heeft een van de meeste uitgebreide assortimenten van Nederland. Ze zijn een totaalhandelaar van zowel echt Hollandse kazen als buitenlandse kaas. Bij hen vindt u de meest uiteenlopende kazen en staat u versteld van de ruime keuze.

Kies uit diverse merken

Bij Intercheese Holland vindt u kazen van de beste merken. Denk daarbij aan Boer Berend, Veendaler Kaas, Kroontje Maasdam, Molenwiek en Exellentia. Dit zijn voornamelijk merken van eigen bodem, maar ook buitenlandse kazen zijn onderdeel van het assortiment van deze kaashandelaar. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen harde kazen, blauwaderkaas, gewassen korstkaas, witte korstkaas en verse kaas. Kies bijvoorbeeld voor een Emmentaler, Gruyère of Cheddar kaas. Elke kaas heeft zijn eigen kwaliteiten en de smaken zijn zeer uiteenlopend. Er zit dus altijd wel een bijzondere kaas tussen die u lekker vindt.

Topkwaliteit en een uitstekende service

Intercheese Holland is al sinds 1959 werkzaam in de kaasindustrie. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot een groothandel die kaas levert door heel Nederland. Door hun jarenlange ervaring en team van enthousiaste medewerkers bent u bij hen verzekerd van topkwaliteit. Zij weten welke smaken lekker zijn en kiezen hier de kazen zorgvuldig op uit. Daarnaast profiteert u bij hen van een uitstekende service. U kunt uw favoriete kaas eenvoudig online bestellen en uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd. U heeft hier zelf geen omkijken naar en geniet binnen een mum van tijd van overheerlijke kaas.

Bekijk het aanbod online

Wilt u ook genieten van een heerlijk stukje kaas in combinatie met een lekkere wijn of wilt u een bepaalde kaas juist gebruiken om een gerecht klaar te maken? Bekijk dan het aanbod van deze groothandel in kaas en laat het lekkernij thuisbezorgen in Nederland. Heeft u nog vragen voor deze kaashandelaar? Neem dan contact op met Intercheese Holland. Zij helpen u graag verder!

Last Updated on: april 29th, 2020 at 9:42 am, by


Written by