Gegrond
Image default
Zorg

Wat kan shiatsu voor u betekenen?

Wellicht heeft u het zelf nog niet gerealiseerd, maar shiatsu kan veel voor u betekenen. Deze vorm van therapie biedt verlichting bij diverse klachten, zowel op mentaal als fysiek gebied. Bij shiatsu wordt op bepaalde punten in het lichaam druk uitgeoefend middels een massage. Hierdoor worden banen vrijgemaakt die uw energie laten doorstromen. Wat uw klachten ook zijn, na deze massage zult u sowieso een verbeterd gevoel hebben. Ook bij klachten van chronische aard kan shiatsu verlichting brengen, een gevoel dat veel chronisch zieken nodig hebben en naar op zoek zijn. Als u woonachtig bent in Noord-Brabant en nieuwsgierig bent naar de effecten van shiatsu, neem dan een keer contact op met de praktijk van gerenommeerd therapeute Maria van der Sar in Tilburg. Zij legt u graag uit hoe shiatsu voor uw klachten of aandoening kan werken.

Hoe werkt shiatsu-therapie?

Uiteraard wilt de therapeut eerst met u in gesprek om te weten wat uw klachten precies zijn. Deze kennis over uw aandoening is van groot belang om de juiste drukpunten te vinden voor de massages. Daarnaast wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan de meridianen. Een meridiaan is een baan van energie die door het hele lichaam stroomt. Als gevolg van een aandoening kan de doorstroming van deze baan verminderen of zelfs helemaal stilliggen. Dankzij shiatsu wordt de doorstroming van energie weer gestimuleerd wat voornamelijk ‘kleinere’ klachten af laat nemen of verlicht, zoals regelmatige hoofdpijn.

Bespreek uw klachten met een professionele therapeut

Zoals eerder gezegd is de praktijk van Maria van der Sar in Tilburg een uitstekende keuze als u op zoek bent naar meer informatie of behandelingen op basis van shiatsu in omgeving Noord-Brabant. Bespreek uw aandoening of klachten die invloed hebben op de energiestromen met uw therapeut. Van frequente hoofdpijnen tot chronische aandoeningen zoals ME; shiatsu helpt u met verlichting.

https://www.mariavandersar.nl/