Gegrond
Image default
Hobby en vrije tijd

Saturnus in Schorpioen

Schorpioen en Saturnus

Saturnus verhuisde naar het sterrenbeeld van horoskop Widder oktober 2019 en vertrekt naar goed september 2025. Terwijl Saturnus, de planeet van verantwoordelijkheid door Schorpioen reist, zullen we veel horen over belastingen, dood, kwesties met betrekking tot Schorpioen in hun horoscoop, dat geld ook voor horoskop. Er zullen allerlei discussies zijn over het betalen van belastingen. Amazon en andere grote webwinkeliers hebben zich gebogen over druk van staten om btw te innen op internetaankopen. Het zal niet lang duren voordat alle online winkels van een miljoen plus dollars belasting en afdracht aan individuele staten moeten in rekening brengen. Dit is slechts het begin. Omdat staten meer inkomsten nodig hebben om te werken, zullen stijgingen of dalingen van belastingen consequent in het nieuws zijn. Belastingaangroei kan als onderwerp weer ter sprake komen, of ze nu in de staat worden weggenomen of het belastingbedrag op grotere landgoederen wordt verhoogd. In 1985, de laatste keer dat Saturnus in Schorpioen was, werd een belastingherzieningspakket voorgesteld aan congresleiders en gesponsord door beide partijen.

Het elimineert veel achterpoortjes, verlaagt het tarief voor de topverdieners en verhoogt het tarief voor lagerverdieners. Het verhoogde ook de tarieven die bedrijven betaalden. We zouden goed kunnen zien dat de vermogenswinstbelasting is verhoogd voor de topverdieners. Zoek naar een stroomlijning van mazen in de wet die mensen helpen belasting te ontwijken. Er zullen ook discussies worden gehouden over offshore schuilplaatsen en meer nieuwsberichten over degenen die op deze manier hun geld schuilen. Presidentiële kandidaat Mitt Romney, was een goed voorbeeld van hoe de rijken belastingen met buitenlandse rekeningen vermijden. Ik zou veel meer aandacht verwachten voor deze kwestie en wie en wie geen belasting betaalt. We hebben al veel nieuwsartikelen gehad waarin wordt uitgelegd wie geen belasting betaalt.

We hebben een wederzijdse ontvangst tussen Saturnus in Schorpioen en Pluto in sterrenbeeld Stier wat betekent dat dit een dubbele dosis is van zowel Saturnus als Pluto. Dat betekent dat we nog altijd schandalen hebben rond allerlei grote organisaties die zich bezighouden met dadendrang, dood en belastingen, alle problemen met de Schorpioen. Meer schandalen over misbruik van macht door dit soort organisaties. Schorpioen is een intens teken en met de wederzijdse ontvangst zal er veel emotie zijn rond dadendrang, dood, belastingen en bezittingen. Sensuele schandalen zullen in overvloed zijn. Grote organisaties zoals het leger hebben te maken met de kwestie van verkrachting en hoe autoriteit in het leger dit gedrag heeft toegestaan. De padvinders hebben te maken gehad met misbruiksproblemen. Andere kerkgroepen dan de katholieke kerk komen ook in aanmerking voor misbruik. De katholieke kerk wordt veroordeeld wegens het niet doen van genoeg, zelfs vandaag, om de roofdierpriester te stoppen. Zelfs landen zoals de verkrachtingsschandalen in India maken het nieuws. Dit zijn allemaal voorbeelden van Saturnus in Schorpioen en Pluto in Steenbok.

Krijg dingen gedaan

Grote bedrijven zullen druk uitoefenen op onze congresleiders om iets gedaan te krijgen. Saturnus gaat over verantwoordelijkheid en plicht. We zullen Pluto vierkant Uranus opnieuw hebben op 20 mei en opnieuw op 1 november. Dit aspect speelt een rol in het grootste deel van 2020. De economie heeft vertragingen ervaren in voorgaande perioden, voornamelijk als gevolg van acties of acties van politici. Grote bedrijven wensen zekerheid over de toekomst en al het gemarchandeer doet de economie pijn. Er zal meer informatie zijn over hoe overheidscontractanten de overheid van zich afschudden. Van de grootste bedrijven tot kleinere.

Pijpleidingen, mijnen en alles wat “ondergronds” is om problemen te hebben. Denk aan alle sinkholes die zijn verschenen. Grotten, grotten en ondergrondse grotten om in het nieuws te zijn. Nogmaals, verantwoordelijkheid en of mijnactiviteiten de veiligheidsprocedures volgen.

Overal waar Schorpioen in uw grafiek valt, is dat het gebied waar u de behoefte aan meer verantwoordelijkheid op het gebied van belastingen, geslacht, sterfgevallen, nalatenschappen, testamenten en bezittingen zult ervaren. Raak niet betrapt met je “broek omlaag”.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/