Gegrond
Image default
Banen en opleidingen

Kies voor persoonlijke loopbaancoaching in de omgeving van Nijmegen

Wanneer je een punt bereikt in je leven en werk waarbij het niet meer vanzelfsprekend is om door te gaan met wat je doet, is een loopbaancoach inschakelen een juiste zet. Ook wanneer je ongemak ervaart of beklemmingen voelt bij wat je doet, angst ervaart om iets anders te doen of niet weet hoe je doelen moet bereiken en daar graag hulp bij wilt is de hulp van een coach inschakelen nuttig. Voor betrokken en persoonlijke loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving is MD-act jouw ideale partner. Met ruim 25 jaar ervaring in loopbaancoaching weet deze specialist namelijk precies hoe zij jou de juiste begeleiding kunnen bieden.

 

Ontvang hulp wanneer je belangrijke keuzes gaat maken

Schakel je de hulp van MD-act in voor Loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving, dan start het traject met een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om inzicht te krijgen in jouw vraag en behoeften. Kies je ervoor om op basis van dit gesprek te starten aan het coachingstraject dan zijn jouw vragen en voorbeelden uit de praktijk een leidraad in de sessies. Bij de begeleiding kunnen verschillende methodes worden ingezet en is er de mogelijkheid om tijdens een loopbaantraject een assessment in te zetten. Loopbaantrajecten kunnen in intensiteit en duur variëren, afhankelijk van de behoefte. Zo is er de mogelijkheid tot een loopbaanscan van één tot drie loopbaanadviesgesprekken, maar kun je bij complexere vraagstukken ook een langduriger traject ingaan van gemiddeld zeven tot tien gesprekken.

 

Maak vrijblijvend kennis middels een intakegesprek

Denk je gebaat te zijn bij de hulp van loopbaancoaching nabij Nijmegen en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Verken dan in een verblijvend gesprek of coaching voor jou een goede manier is om jouw hulpvraag in te vullen. Ga samen met je coach in sessies aan de slag met jouw vraag en actuele situaties uit de praktijk. Hierbij mag je rekenen op een persoonlijke begeleiding en aanpak die perfect aansluit bij zaken die voor jou belangrijk zijn.

https://md-act.nl