Gegrond
Image default
Kunst en Kitsch

Bezoek de art gallery in Den Haag

Op zoek naar een leuke art gallery in Den Haag? Bezoek dan onze art gallery in Den Haag. Ben je je Ikea-poster of kale plek boven de bank helemaal zat? Bespaar jezelf een bezoek aan de meubelzaak, waar maar een paar kunstwerken hangen, en koop je kunst online. Bij de art gallery Den Haag vind je kunst in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een degelijk, handgeschilderd schilderij, moderne fotografie, hippe digitale art of de immens populaire metalen wanddecoratie. Voor een prikkie hangt het bij jou aan de muur. Gratis bezorgd en met een maand recht op retour.

Een toonaangevende collectie

De art galery Den Haag is één van de toonaangevende galleries als het gaat om schilderijen, fotografie, digital art en metalen wanddecoratie. Maar welk van de duizenden kunstwerken die we aanbieden schittert in jouw interieur? En in welk formaat? Vanaf nu heb je de perfecte keuzehulp. Met onze gratis augmented realtity app sla je een brug tussen online en live. Het is alsof het kunstwerk uit de art gallery in Den Haag van jouw keuze echt aan jouw muur hangt. Ongeacht waar je staat, je ziet het altijd in het juiste formaat én perspectief. Versleep het kunstwerk naar de juiste plek, sla je favoriete combinaties op en deel ze met vrienden. Is het wat je wilt? Koop dan het kunstwerk bij de art gallery in Den Haag.

De art gallery in Den Haag

 Onze art gallery Den Haag  is op zaterdags geopend van 11-15 uur. Tijdens kantooruren zijn we druk bezig met de webshops en werken wij alleen op afspraak. Een groot deel van onze collectie is in de art gallery in Den Haag te bezichtigen. Neem altijd eerst even contact met ons op om na te gaan of jouw beoogde kunstwerk beschikbaar is.