Gegrond
Image default
Bedrijven

Een tolk in Almelo nodig?

Loopt u in een gesprek tegen een taalbarrière op? De tolkentelefoon biedt snel uitkomst! Binnen enkele minuten een laagdrempelige oplossing voor uw probleem. Zowel voor organisaties als particulieren. Heeft u dus een snelle tolk Almelo nodig? Bel dan naar de tolkentelefoon.

Onvoorziene situaties

Het kan zomaar eens gebeuren: een fysiotherapeut verwelkomt een nieuwe patiënt die geen Nederlands spreekt. Ook bij zulke onvoorziene situaties staan onze tolken voor u klaar. Met één belletje voorkomt u miscommunicatie. Onze professionals oftewel tolk Almelo  vormen de schakel tussen u en de patiënt die uw taal niet machtig is. Een snelle en adequate oplossing. Een afspraak maken is niet nodig. De tolkentelefoon met tolk Almelo biedt een directe, laagdrempelige oplossing voor zowel particulieren als organisaties. Via de luidspreker van uw telefoon vertaalt onze expert het gesprek in de door u aangevraagde taal. Simpel en toch professioneel. Met een telefoon heeft u dus altijd een ervaren tolk bij de hand!

Wie zijn wij

Wij van tolk Almelo nemen de zorg om goed begrepen te worden graag van u over. Zo kunt u zich richten op de inhoud. Tolk Almelo is een Nederlands kantoor met meer dan 2500 experts op het gebied van taal, tolken en vertalen. Wij helpen vooraanstaande bedrijven en organisaties in Nederland en het buitenland met het oplossen van taalbarrières door het inzetten van professionele tolken en vertalers.  We hebben tolken en vertalers in ons bestand in meer dan 130 talen en talencombinaties. Wij bieden u de taal- en cultuurexperts om u te ondersteunen door goed gekwalificeerde tolken en vertalers in te zetten waar, wanneer en zo lang u hen nodig heeft. Een tolk Almelo of een taalexperts helpt u bij de voorbereiding en uitvoering van uw tolk- en vertaalprojecten. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag in  dienst van u. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een tolkendienst aan.