Gegrond
Image default
Banen en opleidingen

Toewijding aan veiligheid door Kompas Veiligheidsgroep

Stel je een Nederland voor waar ieder individu zich veilig voelt en over de nodige kennis beschikt om anderen in nood te helpen. Kompas Veiligheidsgroep streeft ernaar dit ideaalbeeld te realiseren. Als gerenommeerd opleidingsinstituut zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van bhv cursussen, EHBO, VCA cursussen, en het aanbieden van veiligheidsadviezen en -producten. Onze toewijding is niet alleen zakelijk; het is onze passie om Nederland veiliger te maken door middel van hoogwaardige leeroplossingen.

BHV Cursussen: kwaliteit en actualiteit

Kwaliteit en relevantie staan centraal in onze benadering van veiligheidsopleidingen. Bij het samenstellen van onze bhv cursussen laten we niets aan het toeval over. We ontwikkelen de cursussen zelf om ervoor te zorgen dat ze altijd up-to-date zijn, afgestemd op de geldende wet- en regelgeving. Je kunt er dus van uitgaan dat wanneer je een bhv cursus bij ons volgt, je optimaal wordt voorbereid op noodsituaties, waardoor je in staat bent snel en effectief te handelen. Of je nu kiest voor onze basis bhv cursus van één dag of een herhalingscursus die in een halve dag is voltooid, je bent altijd verzekerd van een efficiënte leerervaring. Naast bhv cursussen verrijken we ons curriculum met EHBO en VCA cursussen, zodat je alle facetten van veiligheid kunt beheersen.

Diensten en producten voor een veiliger omgeving

Maar onze toewijding aan veiligheid stopt niet bij het klaslokaal. We bieden tevens veiligheidsadvies aan, waarbij onze ervaren veiligheidsexperts bedrijven bijstaan in het formuleren van solide veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Hierdoor kunnen ondernemingen verzekerd zijn van een veilige werkomgeving die in lijn is met de wettelijke voorschriften. Bovendien nodigen we je uit om onze webshop te bezoeken, waar je een breed scala aan veiligheidsproducten vindt – van EHBO-koffers tot AED’s. Bij ons vind je alles wat nodig is om een veilige omgeving te creëren en te onderhouden.