Gegrond
Image default
Banen en opleidingen

In zeven dagen opgeleid tot NLP practitioner

Wil jij een NLP practitioner opleiding gaan doen en wil snel en effectief NLP leren? RaVisie maakt dit mogelijk! Deze organisatie geeft NLP trainingen, workshops en complete opleidingen. Daarnaast geven ze ook NLP coaching aan mensen die dit goed kunnen gebruiken. De experts van RaVisie geloven erin dat je veel beter leert wanneer jij jezelf laat onderdompelen in de wereld van NLP. Bij deze leermethode krijg je een complete NLP practitioner opleiding in zeven dagen. Deze dagen zijn allemaal achter elkaar, waardoor je dus in één week klaargestoomd wordt tot NLP practitioner. Hierbij krijg je tevens twee oefendagen die geheel gratis zijn. Vraag jij je af hoe dat mogelijk is? Waar andere mensen een half jaar lang een weekend opofferen, leer jij het in zeven dagen. Dat komt omdat je NLP leert door middel van NLP!

Waarom een NLP opleiding?

Als NLP practitioner weet je hoe jouw brein werkt, en dat van anderen. Je weet hoe je patronen in het gedrag die zich in het onderbewuste afspelen kunt herkennen. Na de zevendaagse training merk je dat je op een andere manier gaat kijken en luisteren naar de mensen om je heen. Je begrijpt nu dat niet communiceren helemaal niet bestaat en wordt in staat om gevoelens  en patronen te sturen en reguleren. Door te leren hoe jouw en hoe andermans brein werkt, ontdek je hoe je op deze onbewuste patronen kunt inspelen. Zo leer je beter te communiceren. Naar anderen toe, maar ook vooral naar jezelf.

Schrijf je direct in voor de opleiding

Heb jij interesse om te ervaren hoe het is als NLP practitioner? Op de website van RaVisie schrijf jij je gemakkelijk in voor de zevendaagse opleiding. Ben je enthousiast, maar wil je liever nog wat meer informatie? Bekijk dan alle informatie over NLP op de website. Ga naar de website en schrijf je in voor een nieuwe levensstijl!

https://ravisie.nl/