Gegrond
Image default
Eten en drinken

Ga voor de beste kippenpoten voor de BBQ in regio Hilversum

Heeft u binnenkort een gezellige BBQ op de planning staan? Dan kunnen de juiste vleeswaren, drankjes en bijgerechten natuurlijk niet ontbreken. En wat is een BBQ zonder lekkere krokante kippenpoten? Hoe bakt u ze het beste en waar kunt u de beste verse kippenpoten voor de BBQ in omgeving Hilversum kopen? Lees snel verder voor het antwoord op deze vragen!

Genoeg keuze voor iedereen

Bent u van plan familie of vrienden uit te nodigen voor een gezellige BBQ? Zorg er dan voor dat er meer dan genoeg keuze is voor iedereen. Zorg voor diverse vleeswaren, bijgerechten en drankjes. Regel ook frisdrank, een verkoelend biertje of een verfrissende cocktail voor uw gasten. Zorg daarnaast ook voor kip, vlees en vis en kies voor diverse bijgerechten, zoals brood, aardappeltjes en salade.

Zo bakt u de kippenpoten op de BBQ

De lekkerste drumsticks bereikt u met een goede BBQ. Zorg dat de BBQ ongeveer 150 graden is. Vervolgens legt u het rooster erop. Uiteraard moet dit rooster volledig schoon zijn. Het is aan te raden om een aluminium bak of folie onder de kip te leggen, omdat het vet gaat druipen. De kippenpoten hebben ongeveer een uur nodig om volledig gaar te worden. Daarna geniet u van heerlijk zacht vlees met een krokant velletje. Heeft u de kip van tevoren voorgegaard, dan heeft de kip slechts een kwartier op de BBQ nodig.

Bestel uw kippenpoten hier

Bent u op zoek naar kippenpoten van volledige antibiotica- en coccidiostatica-vrije kippen voor op de BBQ en wilt u deze in Hilversum kopen? Dan bent u bij Floor Poelier aan het juiste adres. Deze zeer ervaren poelier heeft een ruim aanbod aan diverse vleeswaren voor u. Heeft u binnenkort een BBQ in de omgeving van Hilversum op de planning staan, dan bent u hier op de juiste plek voor kippenpoten en meer. Ga voor vers wild, gevogelte, gegrilde specialisten, Black Angus biefstuk of kip saté. Ga langs bij de Floor Poelier winkel in het winkelcentrum Kerkelanden of plaats uw bestelling eenvoudig online.

https://floorpoelier.nl/