Gegrond
Image default
Electronica en Computers

Goed op de toekomst voorbereid zijn door uw archief te laten digitaliseren

Er zijn meerdere redenen waarom het verstandig is om uw archief in te laten scannen en het te laten digitaliseren. Allereerst bent u zo niet meer kwetsbaar voor calamiteiten. In een brand, overstroming of bij een andere ramp kunnen belangrijke documenten verloren gaan. Als u deze digitaal hebt opgeslagen, blijven ze bewaard. U bent het origineel dan misschien kwijt, maar hebt de informatie gelukkig nog wel. Zo bent u dus op het ergste voorbereid.

Efficiëntere werkprocessen doordat de bestanden eenvoudiger te bereiken zijn

Goed voorbereid zijn op onvoorziene omstandigheden is belangrijk, maar niet de enige reden om uw archief te laten scannen en digitaliseren. Zo levert de digitalisering van uw archief ook andere voordelen op. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om documenten op afstand te openen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer u onderweg bent of vanuit thuis werkt. Ook kunnen zo meerdere personen tegelijkertijd bij de informatie. Het vergroot dus ook de efficiëntie van bepaalde werkprocessen.

Besteed het proces uit aan een expert

Om van de reeds genoemde voordelen te kunnen profiteren, is het belangrijk om het scannen en digitaliseren van uw archief over te laten aan een expert. Zo weet u zeker dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de originelen en dat de digitale versies van goede kwaliteit zijn. Daarom besteed u dit proces het best uit aan GMS. Deze expert heeft namelijk jarenlange ervaring met digitalisering en kan diverse soorten materialen voor u digitaliseren. Daar horen documenten bij, maar ook complete boeken, foto’s en audiobestanden.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die GMS op het gebied van digitalisering biedt? Neem dan contact op met de experts van het bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Ook kunt u hen meteen een offerte laten opstellen. Zo heeft u een goede indicatie van de kosten.

https://gmsnl.com/