Gegrond
Image default
Bedrijven

Houdt uw werkplek in Amersfoort schoon met een professioneel schoonmaakbedrijf

U bent ongetwijfeld en terecht trots op uw kantoor- of bedrijfsgebouw. Het is het visitekaartje voor iedereen die bij u over de vloer komt en moet er dan natuurlijk op ieder moment onberispelijk uitzien. Niet alleen voor uw klanten en zakenrelaties, maar vast en zeker ook voor uw werknemers. Een nette omgeving straalt vertrouwen uit aan de ene kant en zorgt ervoor dat het er aangenaam werken is aan de andere kant.

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Het schoonmaken van kantoren en bedrijfsgebouwen vergt een specifieke aanpak en het is net die aanpak waar Lavos, een  Schoonmaakbedrijf actief in Amersfoort, om bekend staat. Al drie generaties lang stelt het bedrijf alles in het werk voor de tevredenheid van haar klanten.

De diensten

Kantoorschoonmaak kunnen we indelen in verschillende werkzaamheden die elk hun eigen aanpak en periodiciteit kennen.
De dagelijkse taken worden in overleg met u vastgelegd en omvatten bijvoorbeeld het schoonmaken van sanitair, het schoonmaken van bureaus, het legen van vuilbakken en het schoonmaken van de vloeren. Op uw vraag kunnen hier uiteraard nog verschillende andere taken aan toegevoegd worden.

Naast die dagelijkse taken zijn er ook taken die slechts maandelijks of jaarlijks moeten gebeuren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het poetsen van de ramen, het reinigen van tapijten of het schoonmaken van de garageruimte.

Schoonmaak

Het team

Lavos Reiniging BV kan rekenen op een team dat dag na dag het beste van zichzelf geeft voor iedere klant. De kennis, expertise en ervaring worden ingezet om ervoor te zorgen dat uw kantoor of bedrijfsgebouw op de meest professionele manier wordt schoongemaakt volgens de afspraken die gemaakt werden. De gemaakte afspraken worden steeds nauwgezet opgevolgd en de flexibiliteit laat toe de nodige bijsturingen te doen waar nodig zou zijn.

De troeven

Samenwerken met een Schoonmaakbedrijf dat actief is in Amersfoort biedt verschillende voordelen voor u als klant.
Zo kunt u steeds rekenen op de inzet van een professioneel team dat discretie en integriteit centraal staat en niet gaat voor minder dan perfectie. Al van bij de aanvang van de samenwerking maakt u kennis met ons team en met de contactpersoon die voor u klaarstaat onder alle omstandigheden.

Omdat ieder bedrijf uniek is, werken wij volledig op maat van de klant en het bedrijf. U kiest zelf welke werkzaamheden u wilt uitbesteden en, niet onbelangrijk, op welke tijdstippen. Op die manier bent u er zeker van dat de schoonmaaktaken geen hinder vormen voor de werkzaamheden van uw bedrijf en dat uw team in alle rust in een nette omgeving aan het werk kan gaan.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kantoor of bedrijfsgebouw? U kunt vandaag nog bij ons terecht voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we ervoor dat uw kantoren er piekfijn en kraaknet uitzien en dat het voor iedereen een plezier is bij u over de vloer te komen.