Gegrond
Image default
Bedrijven

Hoe lelijk is jouw kersttrui dit jaar?

We kennen de lelijke kersttrui of Jingle Bell vesten uit de populaire Bridget Jones films, maar de geschiedenis van de trui gaat veel verder terug. Uit welk jaar de trui precies komt dat weten we niet, maar in de jaren 80 werden ze al vaak gebruikt in komedies zoals ‘The Fresh Prince of Bell Air” Ook in ‘Home alone’ zagen we Kevin Mccallister en zijn familie er in lopen.

 

Vroeger werden kinderen in een kerstoutfit gehesen voordat ze op de familiefoto gingen. Vader, moeder en hun hele kroost allemaal in dezelfde trui. In deze tijd wordt de kersttrui met humor gedragen. Ze zijn zo lelijk dat ze trendy zijn geworden. Het is een competitie geworden ‘Wie kan de meest smakeloze kersttrui vinden?”

Kerstman op een slee,treurige sneeuwpoppen, elfjes met glitters, tot truien met kerstverlichting. Zie je het al voor je, een trui met een rendier met een rood knipperende neus. Heb je een gewatteerde trui weten te bemachtigen dan heb je de schoonheidsprijs zeker te pakken. Je kunt kerst thema’s mixen met vreemde, onverwachte dingen. Hoe meer het uit het oog springt hoe beter. Het is een lelijke en schattige trend die mensen tegelijkertijd doet glimlachen en onmogelijk is om te negeren.

 

De kerstoutfit is zo populair geworden dat je hem op veel plaatsten kunt scoren. Kerst trui dames, voor heren en voor de kinderen. Je zou er zelfs een bijpassende trui voor je hond of kat bij kunnen vinden.

Veel onlinewinkels die op de trend zijn ingegaan in de meest kleurrijke variaties. Maar als je in november in een drukke winkelstraat door het centrum loopt dan kun je ze in vrijwel iedere etalage van een modezaak vinden.

 

Ben je zelf een beetje handig en creatief kun je ook nog jouw trui opkalefateren met garen, sneeuwvlokken of bling bling paillette, dan weet je in ieder geval zeker dat jouw trui uniek is en er niemand op het kerstfeest met een zelfde trui aan tafel schuift.

https://www.uglyxmas.nl/