Gegrond
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau voor een housewarming

Een gepersonaliseerd cadeau geven aan iemand die net verhuisd is? Wat een goed idee! Het is immers moeilijk om te bedenken wat diegene allemaal in huis heeft staan. Welke kleuren zullen ze gebruiken? Welke stijl houden ze aan? Een cadeau voor in huis of binnen het interieur valt dan ook al snel af. Daarom is het zo fijn om een ander passend cadeau te bedenken. Door een cadeau te personaliseren, geef je altijd iets wat bij hem of haar past. Ideaal voor iedere housewarming party dus!

 

Persoonlijke boodschap

 

Een housewarming party geven is steeds meer gewoon in ons land. Deze trend is overgewaaid uit Amerika en is sindsdien razend populair. Tijdens een housewarming laten je vrienden/familieleden of kennissen hun nieuwe woning zien. De rondleiding gaat gepaard met een hapje en een drankje. Natuurlijk wordt het niet geëist, maar het is dan wel zo leuk om niet met lege handen te verschijnen.

 

Kies je dan voor een simpele bos bloemen of doos chocolaatjes? Dat zijn leuke cadeaus natuurlijk, maar wel van voorbijgaande aard. Na een week is hier niets meer van terug te vinden. Met een gepersonaliseerd cadeau geef jij een blijvende herrinnering aan dit moment en kan je een persoonlijke boodschap in het cadeau verwerken.

 

Gepersonaliseerd cadeau, wat geef je dan?

 

Wil je een gepersonaliseerd cadeau geven voor een housewarming? Bedenk dan goed wat voor cadeau van pas zal komen. Is de huiseigenaar ontzettend gek op whiskey of wijn? Dan is een gegraveerd glas of karaf natuurlijk een fantastisch cadeau. Bekijk ook tevens de mogelijkheden om een mooie en persoonlijke boodschap te plaatsen. Kies voor een tekst die hem of haar aan deze tijd herinnerd.

 

Ludiek of persoonlijk?

 

Ludieke cadeaus zijn altijd geweldig om te geven én te krijgen. Even een beetje plagen met een grappige tekst op een origineel cadeau en deze is sowieso geslaagd. Natuurlijk hoeft een cadeau niet altijd ludiek te zijn om de juiste snaar te raken. Je kunt ook, door de tekst heel persoonlijk te houden, de persoon zelf bereiken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie quote, lieve tekst of simpelweg de verhuisdatum op een gepersonaliseerd cadeau. Succes gegarandeerd!

 

Geef het cadeau samen

 

Weet je zeker dat je een gepersonaliseerd cadeau wilt geven en wil je het liefst uitpakken door bijvoorbeeld meerdere glazen aan te schaffen? Dan zal dit uiteraard om de juiste financiële middelen vragen. Bekijk daarom of er meer mensen zijn die dit cadeau willen geven. Zo voorkom je dat ze bij de housewarming enkel prullaria ontvangen en kunnen jullie als groep een groter en gepersonaliseerd cadeau aanbieden.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/