Gegrond
Image default
Eten en drinken

Cocktail workshop Amsterdam te volgen

Met een Cocktail workshop Amsterdam heb je de perfecte activiteit voor je vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsuitje gevonden! Iedereen is wel bekend met cocktails en drinkt er op vakantie ook vast een paar. Tijdens de workshop leren jullie alle kneepjes van het welbekende cocktail vak en kunnen jullie je na de workshop een echte cocktailshaker noemen. Hoe leuk is dat? Het boeken van een cocktail workshop doe je middels het contactformulier op onze site!

 

Bij de Cocktail workshop Amsterdam leer je alles

 

De workshop duurt 1,5 uur waarin je alles leert wat maar te maken heeft met het maken en bereiden van cocktails. Jij leert hoe je zelf de lekkerste cocktails moet maken en hoe je dit als een ware cocktail professioneel gaat shaken. De nodige losse heupjes zijn hier dan ook zeker bij toegestaan! Na de workshop heb je hoogstwaarschijnlijk de smaak te pakken en word jij op elk feestje gepromoot tot cocktailshaker. Maar ja, het zelf maken van een cocktail bij Cocktail workshop Amsterdam

is toch leuker dan het bestellen bij de barman?

 

Tijdens de Cocktail workshop Amsterdam leer je met alle juiste ingrediënten en de juiste kennis twee verschillende soorten cocktails te maken. Deze gaan uiteraard geproefd worden en leer je hoe de perfecte cocktail moet smaken! Met een introductie en geschiedenis van de cocktail is deze activiteit uitermate geschikt voor groepen die altijd al benieuwd zijn geweest naar de magische kunsten van de cocktailwereld.

 

Bij de Cocktail workshop Amsterdam hoef jij aan niets te denken, wij regelen namelijk de rest! Wij nemen alles mee om de workshop tot een gegarandeerd succes te leiden! Ingrediënten, alcohol bekers, shakers, attributen en zelfs alle transport zullen wij op ons nemen. Het enige dat jij hoeft te regelen is de locatie en eventueel tafels om de workshop op te houden.