Nieuwe en verbeterde versie. Sneller, beter en ondersteunt meer apparaten.


Posted On okt 28 2020 by

 

Het Grubiks-team presenteert met trots de beste online Rubik’s Cube Solver! Mijn miljoenen gebruikt over de hele wereld – deze Rubiks kubus oplossingswebsite zal je laten zien hoe je een geldig scramble kunt oplossen met een eenvoudig te volgen stap-voor-stap oplossing.

Sinds zijn verschijning in de jaren 70 werd de Rubik’s Cube al snel een van de meest geliefde en uitdagende puzzels aller tijden. Het heeft zelfs de grootste geesten in de buurt stomverbaasd. Zelfs de professor die het had uitgevonden – Erno Rubik, dacht dat het onmogelijk zou zijn om het op te lossen.

In de loop der jaren zijn er echter veel algoritmen gevonden voor het oplossen van de Rubik’s Cube en tegenwoordig is het leren van de Rubik’s Cube slechts een taak om een ​​reeks stappen te volgen en enkele algoritmen te onthouden.

De 3D Rubik’s Cube-oplosser op Grubiks is ontwikkeld zodat mensen de Rubik’s Cube kunnen oplossen zonder deze methoden te hoeven leren en onthouden. Als je een oude vervormde kubus hebt die gewoon in huis rondslingert, als je probeert te leren hoe je het zelf kunt oplossen en gewoon een ‘reset’ nodig hebt, als je op zoek bent naar algoritmen voor patronen of als je gewoon wilt om indruk te maken op je vrienden – deze oplosser is perfect voor jou.

Wanneer de oplosser begint, krijg je een volledig witte Rubik’s Cube te zien en een kleurenpalet er net boven. Kies een kleur uit het palet en klik / tik op de tegels van de Rubik’s Cube die je ermee wilt schilderen. Blijf kleuren totdat de kubus in de oplosser precies zo gekleurd is als degene die je in je hand hebt. Als je klaar bent, tik je gewoon op de knop “Oplossen” en je krijgt onmiddellijk een stapsgewijze oplossing te zien. Volg de instructies en klik op de knop “Volgende” om de volgende stap te bekijken.

Vergeet niet om deze oplosser te delen als je hem leuk vond, en zoals altijd zouden we graag feedback krijgen – klik hier om ons te schrijven.

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be

Last Updated on: oktober 28th, 2020 at 1:50 pm, by


Written by