Gegrond
Image default
Bedrijven

Ugly kersttrui of -sweater

Kerst is helemaal niet hetzelfde of ten minste niet volmaakt zonder UglyXmas. Je kent het concept wel, iedereen trekt gewoon zijn lelijkste, meest kitsche kersttrui aan en feesten maar. Soms wordt het ook wel eens toegepast op de werkvloer en wordt er uiteindelijk een prijs uitgereikt voor de lelijkste kersttrui. Even uitsloven maar en de lelijkste trui bovenhalen. Echter waar vind je zo’n lelijke trui, ik kan namelijk begrijpen dat je niet echt voor je plezier gaat shoppen om dan thuis te komen met een lelijke kerst trui en eigenlijk zijn ze ook niet altijd zo gemakkelijk te vinden. Vandaar dat je best eens online een kijkje neemt.

 

Online een kersttrui kopen

Voor kinderen is het helemaal niet zo moeilijk om een lelijke, maar leuke kersttrui te vinden. Voor volwassenen wordt het al iets moeilijker en kan je best eens online op zoek gaan als het je in de fysieke winkelpunten niet lukt te vinden waarnaar je op zoek bent.

Een leuke webshop is namelijk: https://www.uglyxmas.be/be_nl/. Ze hebben zowel een collectie voor vrouwen alsook voor mannen. Het gamma is zeer breed, er zijn dan ook verschillende modellen beschikbaar, zoals een iets langere trui, zo heb je al direct een volledige outfit en hoef je niet meer op zoek te gaan naar een bijpassende broek. De prijzen zijn daarentegen ook vrij competitief en er zijn verscheidene betalingsmogelijkheden, zelfs Afterpay is er eentje van.

 

Kerst sweater kopen

Op de webshop https://www.uglyxmas.be/be_nl/ zijn er niet alleen kersttruien, maar bestaat er ook een hele collectie aan kerst sweaters. Zo kan je de ene dag voor een trui gaan en de andere voor een sweater. De kerstperiode is ook vrij lang, dus je kan er maar best goed op voorbereid zijn, want twee dagen dezelfde trui is niet echt aangeraden.

 

Een Ugly christmas sweater of kerst sweater kiezen is niet eenvoudig, maar UglyXmas maakt dit al een veel minder lastige zaak. Dankzij hun ruime collectie kan je in een paar klikken al de ideale sweater of trui bestellen en hoef je je daar niet meer druk in te maken. Weg met de kerst stress aldus!

http://www.uglyxmas.be/