Gegrond
Image default
Bedrijven

Hoe bevestig je een balk

Heel veel mensen denken dat klussen goed te doen is, dit is alleen het geval als je goed bent geïnformeerd over de materialen en waar deze voor bedoelt zijn. Sommige klussen zijn een stuk moeilijker dan je denkt, klussen gaat niet alleen maar over materialen aan elkaar vast maken. Wanneer je gaat beginnen met klussen, zorg ervoor dat je weet welke materialen je nodig hebt en hoe je de bijpassende gereedschappen moet gebruiken. Voor bepaalde materialen zoals gipsplaten heb je speciale schroeven nodig, gipsplaatschroeven. Dit is een voorbeeld waarom je je goed moet informeren voordat je gaat beginnen met klussen.

Een voorbeeld van een klus waar je je goed op moet voorbereiden is het bevestigen van een balk. Zorg dat je een goede ondersteuning hebt voor je balkconstructie. Begin met het zoeken van goede versterkingshoeken, deze zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt ze ook die extra ondersteuning bieden of makkelijker aan te brengen zijn. Let hier goed op wanneer je deze gaat aanschaffen. Wil je bijvoorbeeld meer ondersteuning aan de onderkant of zijkanten van de balk raden we aan raveeldragers met een strip aan te brengen. Wil je geen extra ondersteuning? Dan raden we je aan de normale L-vormige hoekdragers aan te schaffen, deze zijn te koop op de website van BNV Tools.

Zorg ook altijd dat je gebruik maakt van de juiste schroeven wanneer je een balk gaat bevestigen. Voor hout zijn er speciale schroeven die goed werken, deze schroeven werken weer minder in andere materialen. De juiste schroeven zijn ook te vinden op de website van BNV Tools. Hier is het gehele assortiment van de Woodies ultimate schroeven beschikbaar, hier zitten ook houtschroeven bij die je goed kunt gebruiken voor het bevestigen van balken. Op de site kun je nog veel meer informatie vinden over schroeven en andere onderdelen.

http://www.bnvtools.nl