Gegrond
Image default
Banen en opleidingen

Een NLP Practicioner opleiding volgen om mensen beter te coachen, begeleiden of aan te sturen

Voor persoonlijke ontwikkeling, om minder stress te ervaren of voor het oplossen van conflicten, angsten en fobieën is het volgen van een NLP practitioner opleiding aan te raden. Maar daarnaast is het in functies zoals P&O adviseur, controller, accountmanager of in de IT een uitstekende opleiding om te leren effectiever te zijn. In elke bedrijfstak, voor elk beroep of functie biedt NLP handvatten om beter te functioneren en te communiceren. Heb je alleen niet de zin of tijd om een halfjaar of langer aan een opleiding te besteden? Dan volg je een NLP Practicioner opleiding het best bij RaVisie. Zij verzorgen de complete NLP practitioner opleiding in zeven dagen aan één stuk! En daar zitten ook nog eens twee oefendagen bij. Maar wat leer je dan precies?

Ontdek hoe jouw brein werkt en dat van anderen

Tijdens een NLP practitioner opleiding leer je onbewuste patronen in denken en gedrag te herkennen. Niet alleen in je eigen brein, maar ook bij dat van anderen. Je leert om op een andere manier te luisteren naar wat andere mensen doen en zeggen en jouw kijk hierop wordt compleet vernieuwd. Uiteindelijk lukt het jou om anders te luisteren naar denkvoorkeuren en motivaties waardoor je hier op in kunt spelen. Dit is erg handig wanneer je mensen beter wilt begeleiden, coachen of aansturen. Maar ook als docent is een NLP Practicioner opleiding gunstig. Je leert namelijk beter les te geven en om betere voordrachten mee geven.

Vraag om meer informatie

RaVisie verzorgt alle NLP opleidingen in de eigen opleidingslocatie in Woudenberg. Niemand zit erop te wachten om uren te moeten luisteren naar een theoretisch verhaal. Daarom zorgen zij ervoor dat je juist veel met de stof gaat oefenen, samen met andere deelnemers. Zie je het wel zitten om een NLP Practicioner opleiding te volgen bij RaVisie, maar heb je hier nog vragen over? Neem contact met hen op en ze vertellen je er graag meer over.

https://ravisie.nl/