Gegrond
Image default
Dienstverlening

Een SPAL ventilator zorgt voor verkoeling in uw auto

Maakt u erg veel kilometers met uw auto en heeft u behoefte aan een koelventilator? Dan kunt u het beste direct een ventilator aanschaffen van een gerenommeerd merk. Het liefst kiest u natuurlijk voor kwaliteit, want u moet er toch niet aan denken dat uw airco het tijdens uw reis zomaar begeeft? Daarom is een SPAL ventilator een goede optie. Het Italiaanse merk SPAL staat bekend op haar ventilatoren van hoogwaardige kwaliteit. Gelukkig zijn er in Nederland aanbieders van de producten van dit merk. RDN in Waalwijk is een OEM (Original Equipment Manufacturer} voor SPAL, wat inhoudt dat zij het merk mogen vertegenwoordigen. Dit biedt hen de mogelijkheid om SPAL ventilatoren in auto’s te plaatsen. Wanneer gaat u bij hen langs?

Het plaatsen en bevestigen van de ventilator doet de specialist voor u

Bij de keuze voor een SPAL ventilator wilt u er uiteraard wel zeker van zijn dat deze ook echt in uw auto past. Bij RDN werken deskundige medewerkers die dit voor u kunnen controleren. Zij meten de beschikbare ruimte in uw auto op. Doordat zij inzicht krijgen in de oppervlakte en diepte, is het voor hen mogelijk om te bepalen welke SPAL ventilator u moet hebben. Voor het bevestigen van de koelventilator heeft u de keuze uit een bevestigings-set met kunststof pinnen of metalen bevestigingstrips met een klein kunststof gedeelte. Vanwege de hoge bouwkwaliteit blijft de ventilator lang werkzaam, dus hoeft u deze niet om de zoveel tijd te vervangen.

Neem contact op met dit bedrijf

Heeft u interesse in het aan laten brengen van een SPAL ventilator? Dan is het verstandig om contact op te nemen met RDN. Zij vertellen u graag meer over de voordelen van deze koelventilator en de mogelijkheden die u hiermee heeft. Indien u de ventilatoren graag van dichtbij wilt bekijken of direct wilt laten installeren, kunt u vooraf een afspraak maken bij hun vestiging in Waalwijk via de website.

 

https://rdnbv.nl/