Auto kosteloos laten taxeren en verkopen


Posted On okt 6 2015 by

Auto kosteloos laten taxeren en verkopen 

Ben je benieuwd wat je auto waard en wil je hem op basis daarvan verkopen? Lees dan snel verder en ontdek in dit artikel hoe je jouw auto kunt laten taxeren bij een auto opkoper. Het laten taxeren van de auto is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets! Wanneer je naar een auto opkoper zoekt heb je waarschijnlijk een bepaald verwachtingspatroon, je hebt een bepaald bedrag in je hoofd waarvoor je de auto wilt verkopen. Gebaseerd op jarenlange ervaring heeft een auto opkoper vaak de expertise om direct een accurate taxatie te doen.

Kapotte auto’s of andere mankementen

Ook auto’s met schade, auto’s met een hoge kilometerstand of APK-afgekeurde auto’s zijn geld waard. Partijen in het buitenland zijn geïnteresseerd in auto’s die in Nederland of België niet meer gebruikt kunnen worden en uiteraard zie je dit terug in de taxatie. Twijfel je of jouw auto nog iets waard is? Dan kun je het best actie nemen voor taxatie. Het repareren van een auto brengt hoge kosten met zich mee en vaak worden deze niet eens in het geheel doorberekend bij de verkoop. Een reparatie in Nederland of België is vrij duur, terwijl een ervaren opkoper de auto laat maken in landen waar het loon iets lager ligt en een auto met schade of defecten daardoor meer waard is dan in West-Europa.

Hoe werkt een taxatie?

Het taxeren van auto’s is een vak apart, een vak dat alleen door echte specialisten wordt gedaan. Zaken als het merk en type van een wagen, het bouwjaar en de staat zijn het belangrijkst om tot de juiste prijs te komen. Tussen de taxateur en een klant is enig vertrouwen benodigd, wanneer je meer zekerheid nodig hebt is het raadzaam om de auto bij meerdere opkopers te laten taxeren. Op deze manier weet je zeker dat de beste prijs geboden wordt en heb je de keuze uit verschillende partijen.

Taxeren is een proces dat snel behoort te gebeuren, want wanneer je een auto wilt taxeren wil je zo snel mogelijk weten wat deze waard is. Wanneer je het juiste bod ontvangt is het mogelijk om er nog even over na te denken of kun je het bod direct accepteren. Veel opkopers vragen je om de auto bij de opkoper af te leveren en vaak wordt er beloofd dat de betaling binnen enkele dagen wordt voldaan.

Auto voor de export verkopen

Wanneer je een auto voor de export wilt verkopen zit je bij Kapotteauto-verkopen.nl aan het juiste adres. Kies voor deze opkoper om de auto thuis op te laten halen, niets te betalen voor het transport en wanneer je zo snel mogelijk een vrijblijvend bod wilt ontvangen. Via Kapotteauto-verkopen.nl kun je direct een aanvraag doen. Vul het invulformulier in, pleeg een telefoontje of stuur een e-mail om direct een aanvraag voor de taxatie te doen. Elk aanvraag wordt nauwkeurig bekeken en vaak kun je binnen één of twee dagen al een aanbieding verwachten.

http://Kapotteauto-verkopen.nl

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:25 am, by


Written by