Kom werken in de zorg en word ook Happy Held


Posted On sep 13 2019 by

Werken in de zorg betekent klaar staan voor anderen. Vaak zwaar werk, maar ook dankbaar werk. HappyNurse, uitzendbureau voor verpleegkundigen en verzorgen, is altijd op zoek naar echte helden in de zorg. Zoek jij dus een baan in de zorg waar je blij van wordt? En waar je jouw kwaliteiten kunt aanspreken en het leven van patienten meer draagbaar te maken? Neem dat contact op met HappyNurse.

6 helden in de zorg uitgelicht

Bij HappyNurse werken echte helden in de zorg. Op de website worden 6 helden uitgelicht en vertellen hun verhaal waarom ze zo happy zijn om in de zorg te mogen werken. Waar worden ze blij van? En welke kwaliteit zetten ze in om patienten happy te maken? Deze 6 helpen werken als: verpleegkundige, verzorgende, helpende, verzorgende IG, wijkverpleegkundige en begeleider. Ieder heeft zo zijn of haar eigen verhaal en vertelt dit via een eigen video. Bekijk de video’s en hoor hoe hun werkdag eruit ziet en waar ze blij van worden.

Waarom werken in de zorg bij HappyNurse

Natuurlijk. Werken in de zorg is een prachtig vak. Elke dag zie je dat jouw inzet wordt beloond met dankbaarheid. Hulpbehoevenden komen de dag beter door en dat draagt bij aan een betere levenstandaard. Patienten worden hier natuurlijk blij van. En de happy helden van HappyNurse natuurlijk ook. Maar werken bij HappyNurse betekent ook dat er goed voor jou gezorgd wordt. Zo krijgt je bij HappyNurse een goed salaris, veel vrijeheid om jouw werkzaamheden grotendeels zelf te bepalen en als je wilt, krijg je beschikking over een eigen auto. 

Werken en leren in de zorg

Ook biedt HappyNurse jou de mogelijkheid om steeds beter in je werk te worden. Hiervoor zijn er opleidingen en trainingen die je kunt volgen. De meeste kun je als happy nurse gratis volgen. Alle opleidingen en trainingen worden aangeboden door HappyCampus, het onderwijsinstituut van HappyNurse. 

Happy Nurse. Happy Patiënt.

Ben je geinteresseerd in een baan in de zorg? Of wil je als zelfstandige aan de slag? Neem contact op met HappyNurse en word ook Happy Held. HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel. Ook biedt HappyNurse de mogelijkheid om als zelfstandige in de zorg te werken als ZZPér of zorgondernemer. Als zorgondernemer start je dan je eigen wijkteam of zelfs een eigen uitzendbureau. Natuurlijk met volledige ondersteuning van HappyNurse zelf.

https://happynurse.nl/happyhelden

Last Updated on: september 13th, 2019 at 8:52 am, by


Written by