Gegrond
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering past bij mij?

Een passende zorgverzekering vinden is niet altijd even eenvoudig. Veel mensen vragen zich aan het einde van het jaar dan ook af: Welke zorgverzekering past bij mij? Is mijn huidige zorgverzekering nog steeds de beste keuze, of zijn er dingen veranderd waardoor een andere verzekering beter zou zijn? Allemaal goede vragen om uzelf te stellen, zodat u eventueel over kunt stappen aan het einde van het jaar. Misschien komt u erachter dat u bij dezelfde verzekeraar kunt blijven, maar wel een (andere) aanvullende verzekering nodig heeft. Of misschien is het juist beter om helemaal over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Hoe dan ook, het is goed om hier ieder jaar even bij stil te staan.

Salland: betrokken en persoonlijk

Woont u in Overijssel of Gelderland en hecht u waarde aan een zorgverzekeraar die betrokken is bij haar verzekerden? Dan kunt u kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Wij hebben als voornaamste doel om goede zorg voor iedereen mogelijk te maken. Dit bereiken we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een eerlijke premie te hanteren, maar ook door ons bezig te houden met de kwaliteit van de zorg. We gaan persoonlijk in gesprek met zorgaanbieders in de regio en maken afspraken over de kosten van behandelingen. Ook investeert Salland in diverse initiatieven die zich richten op het verbeteren van de zorg.

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen

Wilt u graag een vergoeding ontvangen voor bepaalde alternatieve geneeswijzen? Dan is er bij sommige zorgverzekeraars de mogelijkheid tot het afsluiten van een zorgverzekering alternatieve geneeswijzen. Dit is een aanvullende verzekering die dekking biedt voor bijvoorbeeld homeopathische geneesmiddelen, acupunctuur, haptotherapie, neurofeedback en manuele therapie. Bij Salland hebben we twee aanvullende verzekeringen die dekking bieden voor alternatieve geneeswijzen. Het verschil tussen deze twee zit in de hoogte van de vergoeding per kalenderjaar.

https://www.salland.nl/