Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Woning snel leeggeruimd

Is er een dierbaar persoon in uw omgeving overleden en bent u verantwoordelijk voor het leegruimen van de woning? Dan kan het zijn dat u deze klus om welke reden dan ook liever aan iemand anders over laat. Of u nu tijdgebrek heeft of fysiek niet in staat bent om met meubelen te sjouwen, bij Inboedel Opruimen.com staan vakmensen voor u klaar om deze zware taak van u over te nemen. We gaan snel en efficiënt te werk, zodat de woning binnen zeven dagen leeg is. U hoeft zich dan geen zorgen te maken en bent ervan verzekerd dat alles goed en op tijd gebeurt.

Professionele aanpak 

Het team van Inboedel Opruimen.com gaat op professionele wijze te werk, maar houdt daarnaast ook rekening met u als nabestaande. U heeft voldoende tijd om eventueel spullen uit de woning te halen die u wilt bewaren voordat wij met onze werkzaamheden starten. Tijdens het inboedel afvoeren gaan wij zorgvuldig om met alle spullen van uw dierbare. Wij hebben respect voor de emotionele waarde die hieraan kleeft en zullen alles netjes afvoeren. Hiervoor worden neutrale dozen gebruikt. Opkopen en verkopen van inboedel doen wij niet. Wel kunnen we bijvoorbeeld meubelen een nuttige tweede bestemming geven als u dit wilt, zodat anderen er nog plezier van kunnen hebben.

Bezemschoon opleveren

U kunt Inboedel Opruimen.com inschakelen voor het leegruimen van elk soort woning. Of het nu gaat om een koophuis leeg opleveren of een appartement leegruimen. Als wij een woning leegruimen, dan zorgen we dat deze bezemschoon wordt opgeleverd. Dit houdt in dat we niet alleen alle spullen afvoeren, maar ook de vloerbedekking, gordijnen en verlichting verwijderen. Waar nodig worden kleine reparaties uitgevoerd, zoals het dichten van gaatjes in muren of plafonds. Het huis is dan volledig klaar om verkocht of verhuurd te worden.

http://www.inboedelopruimen.com/