Gegrond
Image default
Particuliere dienstverlening

Scheiden? Mediator nodig?

De familiemediators van RAADGEVERS ADVIESGROEP zijn gespecialiseerd in echtscheiding, omgangsregelingen, alimentatie, boedelscheidingen, herzieningen en erfenis kwesties. Advies over alle zaken die komen bij een scheiding. Een scheiding is een zeer aangrijpende gebeurtenis in uw leven en van uw naaste omgeving. Het is moeilijk materie, maar des te belangrijker is het om dit allemaal goed te regelen. 

Naast het regelen van een scheiding, bemiddeld Raadgevers Adviesgroep ook als mediator. Mediation kan een hulpvolle manier zijn om te blijven communiceren, zelfs als dat eigenlijk niet meer mogelijk is. Een neutrale partij kan u hierbij ondersteunen en met goede oplossingen komen. 

De familiemediators van RAADGEVERS ADVIESGROEP zijn In alle gevallen zijn de mediators van RAADGEVERS ADVIESGROEP in staat partijen volledig te begeleiden waarbij de belangen van beide partijen voorop staan. Vanaf het eerste gesprek tot en met ondertekening van het convenant of vaststellingsovereenkomst.in echtscheiding, omgangsregelingen, alimentatie, boedelscheidingen, herzieningen en erfenis kwesties.

http://www.raadgevers-mediation.nl