Gegrond
Image default
Alarmsysteem

Lockpicken

http://www.youtube.com/watch?v=y2JXKOuoF_g

 
Wist je dat het kraken van sloten zoals je dat in films ziet gebaseerd is op realiteit?
Het is zelfs in sport die beoefend wordt door hackers en andere technologie fanaten.
 
 

Lockpicken

Deze sport wordt ook in Nederland beoefent en er zijn verschillende bijeenkomsten voor deze “lockpickers”. Bij deze bijeenkomsten wisselen lockpickers informatie uit en leren ze van elkaar over de laatste ontwikkelingen op het gebiedt van lockpicking.

 
Sommige mensen zijn direct bezorgd om te horen dat deze sport vrij beoefend kan worden in Nederland. Maar deze zorgen zijn vaak gebaseerd op een onbekwaamheid. Deze mensen hebben zelfs nooit lockpicking beoefend en weten niet zo veel over beveiliging.  Als je namelijk alleen maar kijkt naar de feiten en je niet laat beinvloeden door films. Dan kom je er snel genoeg achter dat lockpicking echt niet de beste manier is om een slot snel te openen.
 
 

 
 

Lockpicken en Puzzelen?

Lockpicken is erg vergelijkbaar met puzzelen, een slot kan ook beetje bij beetje opgelost worden. Lockpicken is iets waar de beoefenaars ervan plezier ervaren door het slot beetje bij beetje van binnen te manipuleren. Het kan best wel lang duren voordat het slot dat echt open gaat met lockpicken, als dat uberhaupt lukt. Vaak is het bij lockpicking ook de bedoeling om het slot niet te beschadigen.

http://lockpickwebwinkel.nl/