Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Elektricien Eindhoven Helpt jou bij het vervangen van je meterkast/groepenkast

Voor klussen zoals het vervangen van meterkasten en groepenkasten is het erg belangrijk dat een gekwalificeerde Elektricien inschakelt. Nadat deze installaties zijn geplaatst moeten ze goedgekeurd worden door een elektricien. Als dit niet wordt gedaan dan zal schade van kortsluitingen, brand, of andere storingen niet vergoed worden door de verzekeraar. Dit is niet de belangrijkste reden dat je een gekwalificeerde elektricien inschakelt. De belangrijkste reden om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen is zodat alles veilig is en blijft. 

 

Waarom is een meterkast zo belangrijk? 

Een meterkast is een heel belangrijk voor je huis. De inhoud van je meterkast bestaat uit water, gas en elektriciteitsaansluitingen. Ook komen er in de meterkast de telefoonleiding, de glasvezel aansluiting, CAI en de stadsverwarming binnen. Daarnaast zitten er in de meterkast alle zaken die te maken hebben om apparaten van elektriciteit te voorzien. Denk hierbij aan bekabeling, lasdozen, wandcontactdozen/stopcontacten en schakelaars. In de meterkast zit een groepenkast. In de meterkast komt alle stroom binnen, en via de groepenkast wordt die stroom vervolgens verdeeld over het gehele huis. Het is belangrijk dat alle werkzaamheden aan de meterkast door een gekwalificeerde elektricien wordt gedaan. Als dit niet zo is dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. 

 

Elektricien Eindhoven

Elektricien Eindhoven is een bedrijf met elektriciens die gekwalificeerd zijn. De elektriciens van Elektricien Eindhoven vervangen dagelijks meterkasten. Doordat ze dagelijks meterkasten vervangen weten ze precies hoe ze dit het beste moeten doen. De elektriciens van Elektricien Eindhoven hebben heel veel ervaring. Ze werken allemaal al jaren in de elektrabranche. De elektriciens hebben allemaal de juiste opleiding gevolgd en ze krijgen regelmatig bijscholing. Bijscholing is tegenwoordig essentieel. Er komen steeds nieuwe technieken. Door de bijscholing krijgen de elektriciens de bijscholing snel onder de knie. Door de bijscholing kan er een betere service gegeven worden.