Gegrond
Image default
Huishoudelijk

LED LAMPEN IN E27

10W E27 LED RGB lamp met draadloze afstandsbediening biedt multikleur veranderende lichten die een beetje flair toevoegen aan uw woning. Vergelijkbaar in vorm met een standaard gloeilamp, is de E27 een koepel-vormige kunststof boven een aluminiume printplaat met LED chips op.

Dit slimme ontwerp neemt decoratieve verlichting op een niveau van eenvoud die zo gemakkelijk is zoals het inschroeven van een gloeilamp en te drukken op een knop. De afstandsbediening behandelt het 15 kleurenspectrum waaruit u het omgevingslicht van uw kamer aanpast. Installeer een of meer van deze lampen en gebruik de afstandsbediening om een kleur te kiezen. Kies een kleur die uw persoonlijke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Veel plezier ermee!

De externe Controller voor Led E27 zullen het leven van elke partij vergemakkelijken. Niet beperkt tot de weergave van één enkele kleur licht, kunt u een scala aan speciale opties instellen. laat uw licht flikkeren, strobe, vervagen of soepel overgaan van kleur op kleur en controleer de helderheid, tint en snelheid van de knipperende lichten.

Veel fabrikanten van LED lampen beweren levensduur van 50.000 uur tot 100.000 uur. De levensduur van een LED-lamp is over het algemeen beschouwd als het punt waar de lichtopbrengst is gedaald tot 70% van de eerste productie, gemeten in lumen. Dus, zal een 300 Lumen LED-lamp met een levensduur van 50.000 uur 210 lumen hebben aan het einde van de levensduur. De levensduur van een lamp betekent echter niet dat het onbruikbaar is, alleen dat de lichtopbrengst is gedegradeerd tot een bepaald punt. Led lampen zullen geleidelijk vervagen na verloop van tijd.

Als een algemene regel, moet u warmer licht binnenshuis gebruiken en buitenshuis witter licht. Een kleurtemperatuur van 2500-4000 Kelvin werkt geweldig binnenshuis. Een lamp met een kleurtemperatuur van 5000-7000 Kelvin buitenshuis, met het witte licht kunnen uw ogen beter zien ’s nachts.

http://www.leds-depot.nl/