Gegrond
Image default
Huishoudelijk

Goedkoop verwarmen met een DAT ionisatle elektrische cv ketel

In de toekomst zal er steeds vaken een woning worden opgewarmt met stroom. Hiervoor moet dan wel een apparaat komen die zo efficient mogelijk uw woning verwarmt. Een DAT elektrische ionisatie cv ketel zou een oplossing kunnen zijn voor dit probleem. 

De DAT ionisatie ketel kan namelijk als vervanger dienen van uw huidige gas cv ketel. U hoeft alleen de ketel te vervangen voor de ionisatie ketel. Dit is heel eenvoudig en goedkoop over te zetten. Naast de ionisatie ketel zijn er weinig andere componenten nodig die u al heeft. Extra kosten maken zal dus naast het vervangen van de ketel niet nodig zijn.

Een DAT ionisatie verwarmingsketel werkt op het princiepe van ionisate waar positieve en negatieve ionen gaan bewegen en warmte voortbrengen. Dit gebeurd heel snel. In tegenstelling tot een gas of traditionele elektrische ketel wordt het water voor verwarming direct warm. U heeft hiermee meteen al een besparing van tot wel 30% op de stroomkosten. De ketel hoeft immers minder vaak te verwarmen en bespaart zo stroom. Ook is het rendement veel hoger en kan vaak met een kleiner vermogen worden opgewarmt zonder in te leveren op comfort.

De DAT ionisatie ketel is leverbaar in 6, 9 en 15 kW. In de doos zit een Dab pomp met energie label A en een schakelkast die de ionisatie ketel bestuurd en voor de wettelijke vastgestelde beveiligingen zorgt zoals dubbele beveiliging tegen oververhitting. In de regelkast zit ook een digitale controller waar men de maximale temperatuur op in kan stellen. Met behulp van een externe thermostaat bepaalt met de temperatuur in de ruimte.

Als u meer wilt weten over dit produkt of u wilt weten waar u hem kan bestellen kijk dan eens bij DATHeating.EU. U vind ze via deze link.

 

https://www.datheating.eu/winkel/elektrische-cv/dat-ionisatie-cv-ketel/