Gegrond
Image default
Dienstverlening

Bij wie kunt u het beste terecht voor glazenwassers in Ede?

Glazenwassers in Ede met ervaring

Habo Schoonmaakorganisatie is hét aanspreekpunt in en om Ede op het moment dat u wilt dat uw woning of bedrijfsobject zowel van binnen als van buiten er zo blinkend schoon uit gaat zien, dat het gewoonweg een visitekaartje voor uw straat of uw omgeving wordt. Dat doel bereiken we niet alleen maar door onze schoonmakers bij u aan de slag te laten gaan, maar ook door onze glazenwassers in Ede en omgeving in te zetten. Omdat de eigenaren van Habo Schoonmaakorganisatie meer dan 40 jaar ervaring hebben en ook vandaag de dag nog vrijwel dagelijks op de werkvloer aanwezig zijn, weten we altijd goed wat er bij onze klanten speelt en kunnen we gemakkelijk op speifieke schoonmaakwensen inspelen.

Op een ecologisch verantwoorde manier gereinigd

Zo merkten we de afgelopen jaren bijvoorbeeld steeds vaker dat klanten ons vroegen om tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden ecologisch verantwoorde methodes toe te passen. Omdat we ook bij Habo Schoonmaakorganisatie natuur en milieu natuurlijk een warm hart toedragen hebben we inmiddels – waar mogelijk – deze switch definitief gemaakt. Al onze schoonmakers en glazenwassers in Ede en omstreken maken tegenwoordig op een dusdanig vooruitstrevend ‘groene’ wijze schoon dat we gerust durven te stellen dat we een van de meest milieuvriendelijkste schoonmaakbedrijven in de regio zijn.

Gezellige glazenwassers in Ede en omstreken

Onze medewerkers zijn er overigens maar wat trots op dat ze elke werkdag via Habo Schoonmaakorganisatie bij tal van verschillende particuliere en zakelijke klanten aan de slag mogen gaan. Zowel onze schoonmakers als onze glazenwassers die Ede als hun werkterrein hebben, hebben oprecht plezier in hun werk waardoor er sprake is van een ongekend laag verloop onder ons personeel. Het team van Habo gaat ook graag positief gestemd bij u aan de slag om uw pand van onder tot boven brandschoon te maken.