Gegrond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat de bedrijfskleding van uw eigen zaak wassen bij een wasserij

Door uw bedrijfskleding professioneel te laten wassen en stomen in een wasserij, wordt er een zorg uit handen genomen. U hoeft zich namelijk niet meer druk te maken over de hygiëne van uw bedrijfskleding. Dit is erg handig, want met een eigen bedrijf heeft u immers al meer dan genoeg anders zaken te regelen. Zeker bij bedrijven zoals een restaurant, waarbij u en uw personeel een standaard bedrijfstenue dragen, dient deze te allen tijde schoon te zijn. Het staat namelijk erg onprofessioneel om een vies of gekreukt bedrijfstenue te dragen terwijl u klanten bedient of van vers voedsel voorziet. Om dit te voorkomen is het handig om gebruik te maken van de diensten van een wasserij voor uw bedrijfskleding.

Voor welke zaken kunt u terecht in een wasserij?

Door gebruik te maken van een wasserij voor bedrijfskleding worde er een aantal zaken uit handen genomen. Uiteraard hoeft u niet meer zelf de kleding te wassen en/of te stomen. Hiernaast is het tevens mogelijk om de kleding op te laten halen en op locatie terug te laten brengen – zo heeft u al helemaal geen omkijken meer naar uw bedrijfskleding! Het is ook mogelijk om van deze service gebruik te maken als u persoonlijke kleding wilt laten reinigen of stomen.

Alle zorg uit handen met On Demand service

Als u echt helemaal geen omkijken meer wilt hebben naar uw kleding, maak dan gebruik van de On Demand service bij Good-Clean. Zowel met particuliere als  bedrijfskleding bent u bij deze wasserij welkom. De service maakt het mogelijk om alvast op voorhand via iDEAL uw betaling te voldoen. Als u liever bij aflevering per pin wilt betalen, is dit ook gewoon mogelijk. Vervolgens regelt de wasserij alle zakken en/of rekken waar u de te reinigen kleding in kunt deponeren. Als u de kleding wilt laten reinigen, regelt u dit met een simpele oproep. De rest wordt voor u geregeld met de handige On Demand service.

https://goodclean.nl