Gegrond
Image default
Eten en drinken

Waan je in een andere wereld met verse chips

Ken je dat gevoel? Dat je een hap zet in dat knapperige chipje en dat de tijd heel even stilstaat, dat je je waant in een andere wereld. Je staat ineens middenin een aardappelveld, waar links en rechts mensen in de zon aan het werk zijn om de mooiste aardappels uit de grond te halen. Ze doen alles met de hand en laden de aardappelen in karren, die vervolgens meegenomen worden om te wassen, snijden en te bakken. Even ben je op een andere plek, terwijl je toekijkt hoe de aardappelen met alle zorg worden gebakken in 100 procent natuurlijk vet. Ineens kom je weer bij bewustzijn en zit je weer op jouw oude vertrouwde bank. Je ziet dat je jouw chipje op hebt en pakt een nieuwe, waarna het avontuur zich weer opnieuw afspeelt…

De kracht van verse chips

Aan de chips van Boerderij Chips proef je gelijk dat deze chips met zorg is gemaakt en helemaal vers is. De chips is gemaakt van eigen geteelde aardappelen en wordt bereid met natuurlijke producten. Toch smaakt deze chips lekkerder dan de chips die rechtstreeks uit de fabriek komt. Doordat alles zo natuurlijk is, gaat er weinig smaak verloren tijdens het inpakken en vervoeren. Geniet dus optimaal van deze hemelse zak chips! Het is ook eenvoudig om zelf te gaan kokerellen en verse chips te maken. Dit kost je wellicht iets meer tijd dan de chips te kopen, maar is zeker niet minder lekker!

Geniet van jouw droomwereld

Wil je eens weten wat er nou bedoeld wordt met die andere wereld waarin je je waant als je de verse chips van Boerderij Chips eet? Probeer dan nu zelf de verse chips en je merkt het vanzelf! Niets is meer hetzelfde nadat je deze chips hebt geprobeerd. Voortaan zul je altijd naar dezelfde heerlijke chips grijpen!