Gegrond
Image default
Energie

LED schijnwerpers buitenshuis

Veel mensen willen vandaag profiteren van de open ruimte om van de frisse lucht te genieten en sfeer te maken waar iedereen kan van genieten. Hoewel er vele factoren zijn die u moet overwegen, is een van de belangrijkste factoren om na te denken is over het type van verlichting u buiten wilt gebruiken. De markt van vandaag de dag biedt veel opties.

Het licht geboden door een led schijnwerper is meer dan voldoende om te worden gebruikt in bijna elke type van verlichting situatie. Wanneer veel mensen LED-verlichting horen, denken ze onmiddellijk aan die kleine lampen, zoals die worden gebruikt op een kerstboom.

Zonne-energie LED schijnwerpers voor externe toepassingen zijn ook in trend nu. U kunt hen aan het licht van een tuin traject of een pad aan uw voor- of achterdeur installeren. Ze absorberen de energie van het licht van de zon en die energie gebruiken ze om licht te maken als de zon ondergaat. Zij kunnen een zeer helder licht leveren en werken voor een zeer lange tijd.

De meeste schijnwerpers die u op de markt vandaag ziet, zijn werkelijk slechts twee typen beschikbaar. Een is een halogeen lamp stijl en de andere met meerdere LED-diodes. De LED-lampjes bieden een aanzienlijke voordeel ten opzichte van de halogeen verlichting, ze gaan ongeveel 50 maal langer mee dan halogeen. Terwijl ze meer kosten, zal dit nog steeds op een langetermijnsparen goedkoper zijn omdat je de lampjes niet zo vaak hoeft te vervangen als bij met halogeen. 

Natuurlijk, zijn sommige mensen ook sceptisch vanwege hun kijk op LED lampen. Voor toepassingen zoals een schijnwerper, worden vele LED-diodes samen gebruikt om een high-powered focus te maken, waarbij u veel meer helderheid dan je ooit zou verwachten krijgt. Aangezien het gebruikt geen warmte op wekt, bereikt het ook de potentiële helderheid veel sneller dan een halogeenlamp. 

Als u van zonne-energie LED gebruikmaakt, is het nog beter voor je portemonnee. De solar batterij slaat alle energie die het krijgt van de zon op en gebruikt vervolgens die energie voor het aandrijven van de diodes, die een helderder, langdurige licht voor u maken. Het is perfect voor een patio, een basketbalveld of een tennisbaan.

Een outdoor LED schijnwerper kan een groot verschil buitenshuis maken. Het is zeer functioneel, kosteneffectief en energiebesparend voor u. De voordelen maken deze keuze veel beter voor u op lange termijn.

 

http://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-schijnwerpers-ip65.html