Een tuinposter op maat: extra cachet voor uw tuin!


Posted On dec 9 2015 by

Bent u op zoek naar een tuindoek of tuinposter op maat van uw smaak en budget? Dan zit u bij 123TuinPoster helemaal goed, want bij ons kan u terecht voor posters met een foto naar keuze van hoge kwaliteit. U bezorgt ons uw ontwerp, wij zorgen voor een prachtig resultaat: een tuinposter op maat waar al uw buren jaloers op zullen zijn!

Precies, onze tuinposters zorgen voor net dat ietsje meer in om het even welke tuin. Hoe groot of klein uw tuin ook is, onze doeken kunnen in verschillende afmetingen worden gedrukt, zodat ook u snel kan genieten van alle voordelen die onze tuinposters u te bieden hebben.

 

Maar waarom precies kiezen voor een tuinposter met (eigen) foto op maat?

Wel, het antwoord is zeer eenvoudig. Tuinposters brengen eerst en vooral de nodige uniciteit aan uw tuin. U kan kiezen voor een van onze foto’s, maar u kan ook opteren om een eigen foto te laten printen. Dit zorgt er meteen voor dat uw tuin niet meer dat saaie karakter uitstraalt, maar een geweldige ambiance en sfeer, waar u met plezier in zal vertoeven, net zoals al uw vrienden en familieleden.

 

Hoe verkrijgt u uw tuinposter op maat?

Ook hier is het antwoord simpel van aard. Het enige dat u hoeft te doen is kiezen uit een van onze afmetingen, zodat de poster nauwkeurig aansluit bij de omvang van uw tuinmuur en kiezen uit een foto uit ons eigen fotobestand of eentje uit uw eigen repertoire. Misschien bent u gek op een bepaalde foto van uw kinderen of gezin? Of misschien houdt u van een bepaalde natuurfoto? Geen probleem, u kan om het even welke afbeelding opladen op onze website!

Na ontvangst van uw bestelling, gaan we zo snel mogelijk over tot de creatie van uw tuinposter.

 

Tuinposters op maat met tal van voordelen

Kiest u voor 123TuinPoster als partner voor uw tuinposter? Dan kan u rekenen op diverse voordelen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van pure topkwaliteit met een 3 jaar kleur garantie? Of van een optimaal onderhoudsgemak, dankzij een hoge weersbestendigheid? Of van een ruime keuze wat betreft ophangsystemen? Kom snel alle andere voordelen te weten en contacteer ons vandaag nog.

U kan ons steeds bereiken via het nummer 085-0021403 of via ons online contactformulier. We helpen u zo spoedig mogelijk verder met dienstverlening op maat!

https://www.123tuinposter.nl/bevestigingssystemen/

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:24 am, by


Written by