Gegrond
Image default
Bedrijven

Parkeerplaats nodig in Tilburg?

Gaat u een dagje shoppen in Tilburg? Naar de bioscoop, of bent u in de stad voor een werkbezoek? Dan is het natuurlijk fijn als u de auto kwijt kunt. Bij Parkeergarage Heuvelpoort zit in u in hartje centrum: dichtbij winkelgelegenheden, horeca, bedrijven en dat allemaal te bereiken vanaf onze eerlijke parkeergarage.

Bij Parkeergarage Heuvelpoort betaalt u per 3 minuten. Via de app van Stadsparkeren, of wanneer u betaal met pin, contactloos betalen en creditcard, betaalt u zelfs per seconde! U betaalt zo nooit teveel en dat maakt Parkeergarage Heuvelpoort eerlijk. Ook kunt u via nummerbordherkenning op de seconde nauwkeurig betalen.

Er zijn 378 reguliere parkeerplekken en maar liefst 22 parkeerplekken met een oplaadpunt (waarvan 2 voor de Tesla). Grote parkeervakken, optimale veiligheid en de uitgebreide betaalmogelijkheden maken het parkeren voor u gemakkelijk. Heeft u een hogere bestelbus (tot 2 meter) of wilt u uw elektrisch voertuig versneld opladen? Dat kan bij ons.

U betaalt 2 euro per uur, of u betaalt per seconde of per 3 minuten. Wij zijn 24 uur per dag open, 7 dagen per week uqtapsz. Om u het beste van dienst te kunnen zijn, bieden wij verschillende abonnementsvormen aan. Hieronder vallen:
– 24/7 abonnement, waarmee u altijd beschikt over een parkeerplek. Voor 87 euro per maand.
– 24/5 abonnement. Werkt u in de binnenstad? U kunt met dit abonnement 5 dagen in de week 24 uur per dag gebruiken. Voor 79 euro per maand.
– Werkdagen-abonnement. Van 7 tot 22 uur gebruik maken van de garage op doordeweekse dagen? Dan is dit abonnement voor u geschikt: voor 79 euro.

Wilt u gaan shoppen? Het winkelcentrum is van een steenworp afstand van onze parkeergarage. Hier kunt u heerlijk lunchen, dineren, een bioscoop bezoeken of kiezen uit de vele musea. Tilburg is een geschikte stad voor een dagje uit en allemaal vanaf Parkeergarage Heuvelpoort te bereiken. Ontdek ons veelzijdige aanbod, tips en tarieven eens op www.heuvelpoort.nl!

http://www.heuvelpoort.nl/