Gegrond
Image default
Woning en Tuin

De nieuwe trend van 2017: Schuifpuien!

Op het moment speelt er een nieuwe trend, steeds meer mensen laten schuifpuien monteren in hun woning. Veel mensen zien er de voordelen niet van in en vinden het een zinloze investering, ik zal jullie in deze blog even kort uitleggen wat de voordelen zijn van schuifpuien. Het zal ongetwijfeld zo zijn dat er mensen zijn die dit lezen en bij zichzelf denken; wat zijn schuifpuien eigenlijk? Ik zal het begrip even kort uitleggen, schuifpuien zijn eigenlijk gewoon lange deuren van glas, deze is uitschuifbaar, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Schipper Ede is een bedrijf in het midden van het land met een veelzijdig aanbod en hier zijn medewerkers in dienst die veel kennis hebben over schuifpuien.

Wat zijn de voordelen van schuifpuien?

Schuifpuien brengen veel voordelen met zich mee, in deze alinea zal ik de belangrijkste met je delen om je een goed beeld te geven van waar u op kunt rekenen en wat u kunt verwachten. Het eerste voordeel, tevens is dit volgens velen de meest waardevolle, is dat het zorgt voor een hele ruime doorgang tussen de achtertuin en de woonkamer of in sommige gevallen de keuken. In veel situaties is dit erg praktisch, als je bijvoorbeeld een barbecue organiseert is het fijn dat er meerdere mensen tegelijk in en uit huis kunnen, met een gemiddelde deur van pak hem beet een meter breed gaat dit niet en moet je op elkaar wachten. Ook is deze brede doorgang fijn bij verhuizen, grote spullen passen niet door een normale deur en hebben een grotere doorgang nodig, een schuifpui dus. Omdat schuifpuien grotendeels van glas zijn komt er ook veel meer licht in de kamer waardoor de sfeer iets levendiger wordt.

Meer weten?

Bij Schipper Ede in de showroom lopen altijd medewerkers rond die u alles kunnen vertellen over schuifpuien wat relevant is. Ze geven u advies en zorgen ervoor dat u genoeg informatie heeft om uiteindelijk te bepalen of u wel of niet een schuifpui laat monteren. Indien u dus meer wil weten adviseer ik u om eens een kijkje te nemen in de showroom of op de website.