Gegrond
Image default
Bedrijven

Medewerkers onderzoek

Heb jij een probleem met je personeel, heb jij het gevoel dat het personeel niet altijd even eerlijk is tegen de desbetreffende leiding gevende. Een medewerkers onderzoek kan veel vragen beantwoorden en de twijfels doen vergeten. Het is in de moderne tijd niet mogelijk om een succesvol bedrijf te leiden met personeel die niet op het optimale niveau presteert. Om inzichten te krijgen over dit probleem is het dus van belang dat jij een medewerkerstevredenheid onderzoek begint. Maar de vraag is dan hoe je dit moet uitvoeren en welke methodes je gaat gebruiken om dit uit te voeren. Een bedrijf zoals Carrièrepoort is in dit geval het juiste voorbeeld van een bedrijf die voor u het medewerkers onderzoek kan uitvoeren.

Het onderzoek wordt gebracht naar een ander niveau. Om de beste resultaten te behalen kunnen wij zover gaan als het voeren van 1 op 1 gesprekken waarbij wij streven naar optimale antwoorden en resultaten. Naast deze interviews hebben wij ook een digitaal platform waar verschillende vragenlijsten beschikbaar zijn. Het mooie van deze persoonlijke methode is dat wij niet alleen een goed beeld krijgen van de data maar dat de managers dit ook zien.

De VitaliteitsAPK is de kern van dit medewerkers onderzoek. Deze onderzoeksmethode is wat ons uniek maakt en ons compleet onderscheid van andere bureaus. Dit is een gehele nieuwe manier van het afnemen van een medewerkers onderzoek. Uw bedrijf kunt hiervan meegenieten en echt een poging wagen om toch goed naar uw medewerkers te luisteren. Elke medewerker heeft zijn eigen verhaal en deze willen wij graag weten. Aan het eind van het onderzoek evalueren wij 2 aspecten van uw bedrijf dat is de marktanalyse en het ondernemingsplan. Dit met de reden om u een duidelijk beeld te geven over de volgende stappen. Voor meer informatie check je www.carrierepoort.nl. Daar staat duidelijk uitgelegd wat u van ons kunt verwachten.

http://carrierepoort.nl