Gegrond
Image default
Bedrijven

Een kijkje in je leven

Wanneer je in de topsport zit kan het gaaf zijn om een goede videograaf uit Westland in te huren voor een gave film. Een paar dagen geleden zijn we naar een meid gegaan die al jaren in de paardensport zit, dit doet ze op hoog niveau. Ze rijdt regelmatig wedstrijden met haar eigen paard. Ze heeft ons benaderd omdat ze graag een video wilde van haar met haar paard. We hebben toen een gesprek gevoerd over wat ze wilde en hoe ze het in haar hoofd had zitten. Zo konden we het zo goed mogelijk vertalen naar beeld. De resultaten mogen er ook zeker wezen.

Snel en goed werk

De meid waar we langs gingen sprong voornamelijk met haar paard. We zijn met haar mee geweest naar een training en naar een wedstrijd. Daar konden we van te voren alles klaar zetten waardoor we meteen konden beginnen. We hebben namelijk ook te maken met het spanningsniveau van het paard. Hierdoor kan niet alles tientallen keren opnieuw gefilmd worden en helemaal met een wedstrijd hangt het van één keer af. Gelukkig heeft de videograaf uit Westland genoeg ervaring om hier mee om te kunnen gaan waardoor de beelden er binnen een uur al op stonden. De kwaliteit gaat hierbij boven de kwantiteit.

Voor alles wat je wil

De videograaf uit Westland is erg breed inzetbaar. Zoals al genoemd werd filmen we allerlei sporten, niet alleen paardrijden. Ook als je een gave clip van jezelf wilt waarin je voetbalt of een andere sport uitoefent helpen we je graag. Daarnaast filmen we ook van alles voor de muziek en voor bedrijven. Mocht je zelf een gaaf idee hebben maar weet je niet of wij hier ook iets in aanbieden, dan kan je ons altijd benaderen. We denken graag met je mee en staan open voor nieuwe uitdagingen. Op die manier geef je ons ook de kans om onze kennis uit te breiden.