Gegrond
Image default
Eten en drinken

Bezoek een exclusieve wijnveiling en koop unieke, oude wijnen

Vindt u het leuk om unieke wijnen thuis of op de zaak te hebben? Bezoek dan een exclusieve wijnveiling van Winefield’s Auctioneers in Amsterdam. Dit is het eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis van Nederland. Op de veilingen biedt u op vele wijnen die zeer uniek zijn. Daarom is de kans groot dat u deze wijnen alleen kunt kopen op deze veiling. Van tevoren bekijkt u online in de catalogus welke wijnen er onder de hamer gaan. Bij elke wijn staan alle details, zodat u een goede inschatting kunt maken of de smaak van deze wijn bij uw smaak past.

U doet op één van de diverse manieren mee met de wijnveiling

Er zijn verschillende mogelijkheden om te bieden tijdens de wijnveiling. Allereerst kunt u fysiek aanwezig zijn in de veilingzaal. Iedere veiling begint op een zondagmorgen om 11.00 uur. Voorafgaand aan de veiling begint er om 10.30 een voorproeverij, waar u iedere wijn proeft waar uw interesse naar uitgaat. Ook lopen er wijnexperts rond die u voorzien van juist advies én uw vragen beantwoorden. Bent u niet in de mogelijkheid om af te reizen naar Amsterdam? Dan brengt u van tevoren een schriftelijk bod uit, biedt u via een online platform live mee of biedt u telefonisch door een telefoonverbinding met één van de medewerkers van dit wijnveilinghuis. Soms blijven er wijnen over na de veiling, bijvoorbeeld als het minimumbedrag niet is behaald. Die wijnen belanden in sommige gevallen op aftersales, waar u de mogelijkheid heeft om deze wijnen alsnog te kopen.

Neem contact op met de wijnexperts en schrijf u direct in voor de eerstvolgende wijnveiling

Bent u graag aanwezig bij een wijnveiling van Winefield’s Auctioneers? Neem dan contact op met de wijnexperts van dit wijnveilinghuis en schrijf u in! Ook stelt u via deze weg vragen over de veilingen en de wijnen die worden geveild. Haal binnenkort unieke wijnen in huis voor een heerlijk diner of geef ze weg als prachtig relatiegeschenk.

https://www.winefields.com/