Gegrond
Image default
Bedrijven

Een goede huisstijl

Een gepaste huisstijl is belangrijk bij een groot bedrijf. Een restaurant heeft een bepaalde uitstraling nodig waarmee je het kan onderscheiden tussen de concurrentie. Met huisstijl hebben we het over de kleuren die je aanhoudt in het restaurant zelf, je poster, je menukaart en ga zo maar door. Ook is het zeer belangrijk dat je goede bedrijfskleding hebt. Je werknemers zijn het gezicht van je restaurant. Zij verwelkomen de consument en zijn vaak ook het aanspreekpunt. De gasten moeten de werknemers kunnen herkennen tussen de rest van de mensen die het restaurant bezoeken. In restaurants moeten de werknemers kleding dragen waarin zij zich makkelijk kunnen bewegen. Niet teveel poespas, gewoon een simpel shirt met een schort. Wel moeten ze allemaal dezelfde stijl aanhouden om het makkelijker voor de consument te maken. 

Bedrijfskleding blijft alsnog kleding en wordt op den duur ook weer vies. Vooral de schorten blijven vaak niet schoon aan het einde van de avond. Als groot bedrijf kan je een vaste Stomerij inschakelen waar je terecht kan voor vuile bedrijfskleding. Panda Stomerij maakt gebruik van Greenearth Cleaning dat de kwaliteit van de kleding behoud. Het is belangrijk om een goede stomerij uit te kiezen zodat je minder snel de bedrijfskleding hoeft te vervangen, dit kost ook alleen maar geld. Er is zelfs een haal-en-breng service dat jouw vuile bedrijfskleding ophaalt en daarna weer schoon en gereinigd aflevert. Met een stomerij wordt alles voor je gedaan wat zorgt voor een taak minder. Voor meer informatie over deze reinigingsdienst kan je de website www.stomerijpanda.nl bekijken.  

Zorg dat alles wat met je restaurant te maken heeft op één lijn zit. Op deze manier wordt je ook sneller onthouden en is dit ook netter naar de buitenwereld toe. Voor hulp met de huisstijl kan je diverse bureaus inschakelen die je met het ontwerp kunnen helpen. 

http://www.stomerijpanda.nl/nl/diensten/75-stomerij-voorburg