Gegrond
Image default
Bedrijven

Door corona kiezen steeds meer mensen voor een makelaar in Landgraaf

Mensen zitten door corona steeds meer thuis. De maatregelen zorgen ervoor dat we niet meer naar buiten kunnen. Bovendien is de rente voor de vermogende onder ons abnormaal laag. Dit heeft als negatieve consequentie dat je het geld niet meer aan de straatstenen kwijt komt. Daarbij komt het dan ook dat banken nu geld vragen voor de vermogens die zich boven het miljoen bevinden. Dit zorgt ervoor dat een overstap naar anderen vormen van kapitaal zeer interessant kan zijn.

Investeer in woningen en panden

Door te investeren in woningen en panden is het wel mogelijk om het geld of het vermogen in waarde te laten stijgen. Men kan namelijk een woning kopen in bijvoorbeeld Landgraaf. Dit doe je dan via een makelaar Landgraaf. Vervolgens kun je deze woning dan weer verhuren waardoor je een mooi passief inkomen hebt. Daarnaast kun je er natuurlijk nog altijd voor kiezen om de woning in de toekomst te verkopen. Dit is door de stijging van de huizenprijzen dan ook nog eens mogelijk met winst.

Online valuta

Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te investeren in de Bitcoin. Deze munt is namelijk in de afgelopen weken enorm gestegen. Waar het vorige week nog leek alsof de stijging iets afvlakte. Blijkt deze week het tegenovergestelde alweer waar. De munt is nu weer gestegen van ongeveer 13.000 euro richting de 14.000. steeds meer mensen komen dus terug na de goede periode van eind 2017 en begin 2018 waar de munt een record hoogte van ruim 15.000 euro behaalde.

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/45-d797/makelaar-landgraaf